Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

κατά τη φετινή σχολική χρονιά 2021-2022 και στο πλαίσιο έναρξης  λειτουργίας στο Δημοτικό Σχολείο Γέφυρας της Επιτροπής Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ), κάθε Δευτέρα θα παρευρίσκονται στο σχολείο μας

η Κοινωνική Λειτουργός κ. Κωνσταντή Ελένη και

η Ψυχολόγος κ. Ρούσσου Χρύσα.

Σκοπός της ΕΔΥ, είναι η παροχή υποστήριξης των μαθητών/τριών και των οικογενειών τους για θέματα:

μαθησιακά, (π.χ. δυσκολίες μάθησης, γραφής, ανάγνωσης κ.ά.)

ψυχοσυναισθηματικά, (π.χ. δυσκολία διαχείρισης θυμού, απώλεια/πένθος, σχέσεις με συνομηλίκους, δυσκολία προσαρμογής, άγχη/φοβίες κ.ά.)

συμπεριφοράς, (π.χ. ξεσπάσματα θυμού, δυσκολία συγκέντρωσης, επιθετικότητα, απομόνωση/περιθωριοποίηση κ.ά.)

κοινωνικοοικονομικά (π.χ. διαχείριση καταστάσεων κρίσης, οικονομική αδυναμία, αναζήτηση εργασίας κ.ά.)

Όσοι γονείς επιθυμείτε να προγραμματίσετε συνάντηση με την Κοινωνική Λειτουργό ή/και με την Ψυχολόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το σχολείο  στο 2310715338. Τονίζεται ότι οι συναντήσεις διέπονται από το επαγγελματικό απόρρητο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων