Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

μετά από ενημέρωση που είχαν στις 7/5 όλα τα σχολεία από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης, θα ήθελα να σας διευκρινίσω και τα εξής σημεία σχετικά με τα σελφ-τεστ των μαθητών/τριών:
1. Παρόλο που το Δημοτικό Σχολείο Γέφυρας τη Δευτέρα 10/5 θα είναι κλειστό λόγω της τοπικής αργίας και οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο την Τρίτη 11/5, οι μαθητές/τριες θα πρέπει να κάνουν το σελφ-τεστ και εσείς οι γονείς να δηλώσετε το αποτέλεσμα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr , 24 ώρες προ Δευτέρας. Δηλαδή θα πρέπει να δηλώσετε το αποτέλεσμα του σελφ-τεστ του παιδιού σας την Κυριακή 9 Μαΐου και όχι τη Δευτέρα 10/5.
2. Προτιμήστε να προμηθευτείτε το σελφ-τεστ από τα φαρμακεία, μέχρι και την Παρασκευή 7/5. Σε περίπτωση που γενικότερα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, σας παρακαλώ να ενημερώσετε τον Διευθυντή του σχολείου στο τηλ. 6979489150 ή στο email του σχολείου mail@dim-gefyr.thess.sch.gr
3. Μπορείτε, εάν δεν έχετε εκτυπωτή για την εκτύπωση του εντύπου «Σχολική κάρτα μαθητή», να κάνετε μια απλή χειρόγραφη Σχολική κάρτα με όλα τα στοιχεία του μαθητή. Την Τρίτη 11/5 οι μαθητές θα πάρουν από το σχολείο μία Σχολική κάρτα για χειρόγραφη συμπλήρωση για το επόμενο σελφ-τεστ. Ακόμα όμως κι αν φέρετε στο σχολείο χειρόγραφη Σχολική κάρτα, θα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσετε το αποτέλεσμα του σελφ-τεστ του παιδιού σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr
4. Μπορείτε επίσης, αντί να εκτυπώσετε ή να κάνετε χειρόγραφα τη Σχολική κάρτα, να αποθηκεύσετε και να στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) το αρχείο PDF της Σχολικής κάρτας μαθητή. Σε αυτή την περίπτωση, θα το στείλετε χωρίς υπογραφή και ως επισυναπτόμενο αρχείο, στη διεύθυνση email του/της υπεύθυνου/ης εκπαιδευτικού της τάξης. Στείλτε το από την προηγούμενη ημέρα (την Κυριακή για το πρώτο σελφ-τεστ και την Τετάρτη για το δεύτερο σελφ-τεστ της εβδομάδας).
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και την υπομονή σας. Να είστε όλοι/ες καλά.

ο διευθυντής του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων