Feed
Άρθρα
Σχόλια

Την Πέμπτη, 22 και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, λίγο πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας.

Η γιορτή είχε απ΄όλα: θέατρο, χορό, μουσική, τραγούδι, συγκίνηση, χιούμορ. Πρωταγωνιστές της βραδιάς οι μαθητές και οι μαθήτριες του Α1, του Α2, της Β΄τάξης και της σχολικής χορωδίας που με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, κ. Ολυμπίας Χρυσοχόου, κ. Όλγας Κραβαρίτου, κ. Νόνας Φωτακίδου, κ.Νίκου Ντόνα και κ. Στέλλας Μανουσογιαννάκη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Αρχικά το Α1 παρουσίασε το θεατρικό «Νύχτα Χριστουγέννων». Οι μαθητές και οι μαθήτριες υποδυόμενοι αστέρια, αγγέλους, χιονονιφάδες, βοσκούς, τους τρεις μάγους, τον Ιωσήφ και τη Μαρία αναπαρέστησαν το μέγα γεγονός της γέννησης του Χριστού. Ακολούθησε  το θετρικό του Α2 και της Β τάξης «Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες», όπου ο Αϊ-Βασίλης-Σωκράτης ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από αστυνομικούς, εμπόρους παιχνιδιών, κυρίες φιλοζωικής οργάνωσης, σπιτονυκοκυραίους και δικαστές, μέχρι να καταφέρει επιτέλους να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά! Τέλος, η γιορτή έκλεισε με τον πιο ευχάριστο τρόπο: με τραγούδια χριστουγεννιάτικα, ελληνικά και αγγλικά, που παρουσιάστηκαν με τη συνοδεία μεταλλόφωνων από τη σχολική χορωδία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων