Feed
Άρθρα
Σχόλια

Την Τρίτη 22 & την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο σχολείο μας η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από τους μαθητές και τις μαθήτριες των Α΄ και Β΄ τάξεων. Τα παιδιά της Α΄ τάξης παρουσίασαν το θεατρικό “Χριστούγεννα μελλούμενα στο δάσος” και οι μαθητές της Β΄ τάξης το έργο με τίτλο “Ο Άγιος Βασίλης φέτος θα έρθει  με σουμπαρού;” ενώ και οι δυο τάξεις τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στην εκδήλωση της Τρίτης που έγινε στις 6 το απόγευμα παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής και Αντιδήμαρχος Παιδείας Κεχαγιά Ξένια, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιντσιούδης Μαυρουδής και ο Σχολικός Σύμβουλος Βαγενάς Αναστάσιος. Μετά το τέλος της εκδήλωσης δοκιμάσαμε τις νόστιμες λιχουδιές που ετοίμασαν οι γονείς των μαθητών.

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε το πρωί της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου εκτός από τους μαθητές/τριες της Α΄ & Β΄ συμμετείχαν και τα δυο τμήματα της Στ΄ τάξης με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα Αγγλικά  (“Rudolph, the Red-Nosed Reindeer” & “We Wish you a Merry Christmas”) ενώ τα παιδιά του Στ΄1 τραγούδησαν στη Νοηματική Γλώσσα με τη βοήθεια της Εκπαιδευτικού της Παράλληλης Στήριξης Μαριλένας Μητσοπούλου το τραγούδι “Ελάτε παιδάκια”.

Στην πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης γιορτής συνέβαλαν μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Για να δείτε εικόνες από τη γιορτή μας πατήστε εδώ

 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων