Στα πλαίσια της γιορτής των “Τριών Ιεραρχών”, μετά τον εκκλησιασμό, οι μαθητές μας, με την καθοδήγηση της δασκάλας Μουσικής Αθήνας Αγάθου, μας παρουσίασαν ύμνους των Τριών Ιεραρχών, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση!! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!
Αρχεία για Ιανουάριος, 2026
ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ
Το 6/θ Δημοτικό Σχολείο Γαζώρου στεγάζεται σε ένα σχολικό κτίριο με έτος κατασκευής 1928. Το κτίριο, αν και παλαιό, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σε αυτό συστεγάζεται το Νηπιαγωγείο Γαζώρου καταλαμβάνοντας μια αίθουσα στον πρώτο όροφο. Υπάρχουν έξι (6) μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας, γυμναστήριο, αίθουσα πληροφορικής όπου βρίσκεται και η βιβλιοθήκη, αίθουσα διδακτικού προσωπικού και γραφείο διευθυντή. Η μια αίθουσα διδασκαλίας χρησιμοποιείται από το Ολοήμερο τμήμα μετά τις 13:15. Η αυλή του σχολείου είναι μεγάλη με γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου.
Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας διαθέτουν σταθερό Η/Υ καθώς και μόνιμα τοποθετημένο βιντεοπροβολέα. Το εργαστήριο πληροφορικής διαθέτει 8 σταθερούς Η/Υ και τρία Laptops. Επίσης για τις ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης υπάρχουν διαθέσιμα 9 tablets. Το σχολείο διαθέτει σύγχρονα και λειτουργικά εποπτικά υλικά για το μάθημα των Μαθηματικών και της Φυσικής.




Πρόσφατα σχόλια