Οι μαθητές του σχολείου μας και του νηπιαγωγείου Φουρνάς πραγματοποίησαν για ακόμη μια χρονιά εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Διοργάνωσαν στις 24/3/22 μια γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων στην οποία τίμησαν με ποιήματα, τραγούδια και χρονικά τους ήρωες της επανάστασης του 1821. Την Παρασκευή στις 25 Μαρτίου παρακολούθησαν τη δοξολογία στην εκκλησία, κατέθεσαν… (συνέχεια…)
Άρθρα για Μάρτιος, 2022
Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου
Συντάκτης: Παπαναστασίου Αργύριος | Κάτω από: Ανακοινώσεις, Δράσεις, ΠολιτιστικέςΦέτος μετά από πολλά χρόνια προχωρήσαμε στην ανακαίνιση της σκηνής της αίθουσας εκδηλώσεων. Υπήρχαν πολλά προβλήματα λόγω της παλαιότητας και έπρεπε να γίνουν ορισμένες παρεμβάσεις, αρχικά για την ασφάλεια των μαθητών, την υγιεινή του χώρου και την αισθητική όλης της αίθουσας. Η ανακαίνιση χρηματοδοτήθηκε από το Δήμο Καρπενησίου και πραγματοποιήθηκε με την εθελοντική εργασία των… (συνέχεια…)
Βοήθεια για την Ουκρανία
Συντάκτης: Παπαναστασίου Αργύριος | Κάτω από: Ανακοινώσεις, ΚοινωνικέςΟι μαθητές του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Φουρνάς επισκέφθηκαν τα τοπικά μίνι μάρκετ της Φουρνάς και αγόρασαν με χρήματα του ταμείου τους τρόφιμα για να σταλούν ως βοήθεια στους πρόσφυγες από την Ουκρανία. Ο πόλεμος έχει αγγίξει τις ευαίσθητες καρδιές των παιδιών και για αυτό ήθελαν με τη σειρά τους να συνδράμουν κι εκείνοι στη… (συνέχεια…)
Πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στο Δ.Σ. Φουρνάς
Συντάκτης: Παπαναστασίου Αργύριος | Κάτω από: Ανακοινώσεις, ΚοινωνικέςΤο Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν ένα πρόγραμμα ψυχοσυναισθηματικής και κοινωνικής υποστήριξης στο σχολείο μας της Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022. Στη συνάντηση αυτή πήραν μέρος και οι μαθητές του Δ. Σ. Μεσοχωρίου-Πλατάνου και του νηπιαγωγείου Φουρνάς. Στη συνάντηση αυτή οι μαθητές συνομίλησαν με… (συνέχεια…)
“ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ”- Δημοσίευση της δράσης μας
Συντάκτης: Παπαναστασίου Αργύριος | Κάτω από: ΑνακοινώσειςΗ δράση του σχολείου μας “ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ” που σχετιζόταν με την παγκόσμια μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού και της βίας στα σχολεία, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Χαμόγελου του Παιδιού και μπορείτε να τη δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.milatora.gr/post/%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%AC%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-bullying-%CE%BC%CE%AF%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1 Ευχαριστούμε πολύ!!