Η Κοραλλένια, το φεγγάρι και το μαγεμένο τραγούδι

Ιούν 20198

Η νέα παιδική ιστορία της Μαρίας Τριανταφύλλου,  έφτασε στο σχολείο για τον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης του σχολείου μας.
Ένα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο για την φιλία, το πώς αυτή μπορεί να έρθει αναπάντεχα, πώς μας βοηθάνε οι φίλοι μας να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις και να επιτύχουμε τους στόχους μας, χαρισμένο από την ίδια την συγγραφέα.
Ευχαριστούμε πολύ την Μαρία Τριανταφύλλου και θα την περιμένουμε την προσεχή σχολική χρονιά για να μας μιλήσει η ίδια για το έργο της.

“Μια μικρή νεράιδα του βυθού η Κοραλλένια, γοητευμένη από το φεγγάρι, αψηφά κάθε κίνδυνο προσπαθώντας να το πιάσει. Χάνεται όμως στο δάσος και τραγουδά το μαγεμένο τραγούδι της, κάνοντας τα ζώα να έρθουν κοντά της από κάθε σημείο, εξημερωμένα και γαλήνια.
Αυτό κάνει τα φίδια να την πλησιάσουν, με σκοπό να της πάρουν το τραγούδι θέλοντας να κατακτήσουν το δάσος και να το εξουσιάζουν. Τη φυλακίζουν και ζητούν μαγικά ξόρκια από την κακιά μάγισσα, για να κλέψουν το μαγεμένο τραγούδι.
Με τη βοήθεια μιας ποντικίνας και του φεγγαριού, η Κοραλλένια θα γνωρίσει την αλληλεγγύη και θα μπορέσει να φυλάξει το τραγούδι της, μέχρι να καταφέρει να επιστρέψει και πάλι στο βυθό της.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η ώρα στο σχολείο μας

Ιούνιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Συντάκτες ιστολογίου

  • Δημοτικό Σχολείο Φιλώτα


  • Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων