Παρουσίαση βιβλίου

Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο Φανερωμένης τη συγγραφέα και σχολική σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής Τρικάλων κ. Κατερίνα Παπανικολοπούλου, που με χαρά αποδέχτηκε  πρόσκλησή μας και  παρουσίασε στα παιδιά του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Φανερωμένης ένα από τα βιβλία της, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση,  μέσα από την οποία ξεπήδησαν συναισθήματα φιλίας και αγάπης τα οποία  άγγιξαν τους μικρούς μαθητές που στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για αυτά και να τα εκφράσουν μέσα από τις δημιουργίες τους.

Το βιβλίο που μας παρουσίασε η συγγραφέας ήταν «Η ωραιότερη ζωγραφιά της Μαρίνας».  Ένα παραμύθι, γεμάτο αισθήματα φιλίας και αγάπης, για ένα κοριτσάκι που άφησε πίσω το χωριό της, το σχολείο, συγγενείς και φίλους για μια «καλύτερη ζωή» στην πόλη. Εκεί στο μεγάλο σχολείο , η Μαρίνα, το μικρό μυρμηγκάκι,  κλείνεται στη φωλιά του…


Ένα Σχόλιο στο άρθρο

“Παρουσίαση βιβλίου”

Αφήστε μια απάντηση

Το Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης Βρίσκεται στο τοπικό διαμέρισμα Φανερωμένης του δήμου Φαρκαδόνας (πρώην Πελινναίων) 12 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα.

Το σχολείο λειτουργεί ως μονοθέσιο με 7 μαθητές και 1 δάσκαλο.

Επικοινωνία με το σχολείο

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mail@dim-faner.tri.sch.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Φανερωμένη Τρικάλων 42100

Τηλέφωνο και fax:   2431083361

Προϊστάμενος Σχολικής Μονάδας: Βασίλειος Γεωργολόπουλος

Δείτε πού βρίσκεται η ΦανερωμένηTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων