ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ – ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με την αποπεράτωση της Σχολικής μας Βιβλιοθήκης, αισθανόμαστε την ανάγκη να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς, που συνέβαλαν στην ολοκλήρωσή της.

Ξεκινούμε, με τις ευχαριστίες μας προς τον  Οργανωτικό Συντονιστή του 3ου Π.Ε.Κ.Ε.Σ.  Κ. Μακεδονίας κ. Γραίκο Νικόλαο και την Συντονίστρια Εκπ/κού Έργου της περιφέρειάς μας κ. Σαμαρά Σωτηρία, τόσο για τον σχεδιασμό του έργου, όσο και για την συνεχή τους συμπαράσταση και καθοδήγηση.

Στη συνέχεια, ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, ο οποίος, υιοθετώντας το κοινό όραμα κατασκευής της Βιβλιοθήκης μας, συνέβαλε τόσο οικονομικά όσο και με προσωπική εργασία μελών του στην αποπεράτωσή της. Πρέπει να απευθύνουμε ιδιαίτερα,  ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον πατέρα της προέδρου, τον κ. Σουσεκόφ Μιχαήλ και στον σύζυγό της κ. Συρόπουλο Δημήτριο.

Ευχαριστίες οφείλουμε επίσης στη Σχολική Επιτροπή και στην πρόεδρό της κ. Νάνου Πολυξένη, η οποία ενέκρινε και βοήθησε στην πραγματοποίηση αναγκαίων τεχνικών εργασιών, στον χώρο που φιλοξενεί τη σημαντική αυτή υποδομή μας.

Ευχαριστούμε, τέλος, τόσο τα δύο πρόσωπα της τοπικής μας κοινωνίας, τον κ. Πισσανίδη Χρήστο και τον κ. Αραμπατζή Φώτιο, όσο και σημαντικούς ανώνυμους δωρητές οι οποίοι, με την οικονομική τους συνδρομή, βοήθησαν να προμηθευτούμε μέρη του εξοπλισμού της Σχολικής μας Βιβλιοθήκης.

Ο Δ/ντής του Δημ. Σχολ. Εξαπλατάνου

Λαμπρίδης Βασίλειος

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.