ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-9-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ανακοινώνουμε ότι, αύριο Δευτέρα  28-09-2020 θα ξεκινήσει η λειτουργία του σχολείου μας με τη φυσική παρουσία δ/λων και μαθητών στο διδακτήριο, για το σχολικό έτος 2020-2021 και  θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός, ο οποίος αναβλήθηκε δύο φορές,  λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών.

Οι μαθητές/τριες  θα έρθουν το πρωί στις 8:15΄, ενώ σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, για την αποτροπή διάδοσης του νέου κορωνοϊού, πρέπει να φορούν μάσκα. Θα ενημερωθούν και θα συζητήσουν με τους δασκάλους τους για την πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής, καθώς και των άλλων μέτρων προστασίας και πρόληψης από τον νέο κορωνοϊό, βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ και του σχετικού έντυπου υλικού, που έχει αποσταλεί στα σχολεία. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση ως προς τη σωστή χρήση της μάσκας .

Το ημερήσιο πρόγραμμα θα τηρηθεί κανονικά.

Η τελετή του Αγιασμού θα γίνει στις 9:30΄π.μ. με την παρουσία  εκπ/κών και μαθητών.

Την πρώτη μέρα θα ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για τους μαθητές της  Α΄ τάξης και της ομαλής  τους ένταξης στη νέα σχολική τους μονάδα, με τη συνεργασία της υπεύθυνης εκπ/κού και των  γονέων  τους.

Παρακαλούμε οι γονείς όλων των μαθητών  να λαμβάνουν  γνώση  των ενημερώσεων, τόσο της ιστοσελίδας του σχολείου, όσο και των άλλων ενημερωτικών ιστοσελίδων, μέχρι το βράδυ, για το ενδεχόμενο νεώτερης απόφασης.

Ο Δ/ντής του σχολείου

Λαμπρίδης  Βασίλειος

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.