ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, με το πρόβλημα του COVID-19 να δημιουργεί νέα δεδομένα στη λειτουργία του σχολείου.

Βάσει των εντολών του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, οι οποίες στηρίχθηκαν σε οδηγίες του ΕΟΔΥ, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

  1. Το διδακτικό έτος ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου 2020. Η τελετή του Αγιασμού θα γίνει στη σχολική μας μονάδα στις 11:00΄π.μ.. Θα συμμετέχει  αντιπροσωπεία εκπ/κών και μαθητών, ενώ η υπόλοιπη εκπ/κή κοινότητα θα παραβρίσκεται στις τάξεις. Ακολούθως οι μαθητές, αφού παραλάβουν τα βιβλία τους  και ενημερωθούν για το πρόγραμμα και την εν γένει λειτουργία του σχολείου κατά το τρέχον σχολ. έτος , θα αποχωρήσουν μετά τις  11:30΄π.μ.
  2. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική για τους μαθητές σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων. Ειδικά για τους μαθητές από την Α΄ έως και την Γ’ Δημοτικού θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και εξοικείωση με την ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας.  Ακολουθούν ενημερωτικά του ΕΟΔΥ, σχετικά με την χρήση της.

Κάθε νεώτερη πληροφορία ή οδηγία, θα αναρτάται στην ιστοσελίδα(blog) του σχολείου, την οποία είναι καλό να επισκέπτεστε τακτικά.

Καλή σχολική χρονιά. Δύναμη και αισιοδοξία. Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.

Ο Δ/ντής του σχολείου

Λαμπρίδης Βασίλειος

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.