ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

ΘΕΜΑ: «Διενέργεια βιωματικού σεμιναρίου σε γονείς και εκπαιδευτικούς από το Δίκτυο Πρόληψης & Προαγωγής Υγείας ΠΚΜ»

Το τμήμα Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΚΜ θα πραγματοποιήσει βιωματικά σεμινάρια με θέμα: «Παιδική Επιθετικότητα, Ενίσχυση Θετικής Συμπεριφοράς και ο Ρόλος της Οικογένειας».
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας (6-12 ετών).
Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε 8 δίωρες – πρωινές εβδομαδιαίες συναντήσεις με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 15 άτομα. Ο χώρος και ο χρόνος του σεμιναρίου ανακοινώνεται εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Μέσα από συζήτηση, βιωματικές ασκήσεις, παραδείγματα, παιχνίδια ρόλων, ο καθένας θα επιχειρήσει να βρει τις δικές του απαντήσεις και λύσεις, αυτές που ταιριάζουν στον δικό του ιδιαίτερο τρόπο να ζει την εμπειρία του να είναι γονιός.
Στην ΜΕ Θεσσαλονίκης οι αιτήσεις για τον 1ο κύκλο σεμιναρίων θα υποβάλλονται μέχρι 30 Νοεμβρίου 2018. Την αίτηση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την προμηθευτούν από το site της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας www.pkm.gov.gr (επιλέγοντας το Δίκτυο Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας – Ανακοινώσεις ή πατώντας http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=754 – Ανακοινώσεις.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στις τοπικές Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.
Πληροφορίες: Μ. Σιδηροπούλου , Α. Αδαμίδου τηλ. 2313 330860 και 2313 330859

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.