Οδοντιατρικός έλεγχος από το Χαμόγελο του Παιδιού.

0

Συγγραφέας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ | Κατηγορία ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ | , στις 06-02-2020

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων και της συνεργασίας που ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η κινητή μονάδα προληπτικής οδοντιατρικής του Οργανισμού βρέθηκε και στο σχολείο μας, σήμερα Πέμπτη 6/2/2020, από τις 10:00πμ έως τις 13:15μ.μ.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την κινητή  μονάδα Οδοντιατρικής Προληπτικής Ιατρικής επισκέπτεται τον Δήμο Κορινθίων για παροχή δωρεάν προληπτικών οδοντιατρικών εξετάσεων παιδιά/μαθητές σε συνεργασία με εθελοντές οδοντιάτρους.

Η  Κινητή Οδοντιατρική/Παιδιατρική Μονάδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ξεκίνησε και θα βρίσκεται στο Δήμο Κορινθίων έως την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου  2020.

Την μονάδα στελεχώνουν εθελοντικά οδοντίατροι από τον Οδοντιατρικό Συλλόγου Κορίνθου παρέχοντας δωρεάν προληπτικό ελέγχο σε παιδιά/μαθητές.

Ευχαριστούμε θερμά τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τους εθελοντές οδοντιάτρους, μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορίνθου,  τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας καθώς τον διευθυντή και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου , για την πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής δράσης.

Για να μπορούν τα υγιή παιδικά χαμόγελα να ανοίγουν διάπλατα !!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση