ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

0

Συγγραφέας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ | Κατηγορία ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ | , στις 06-12-2019

enastrh nuxta

 

Την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο με θέμα: «Διεκδικούμε  μαζί». Το συνέδριο διοργανώνει το «Σωματείο ΑΜΕΑ Κορίνθου». Το Δημοτικό Σχολείο Εξαμιλίων συμμετέχει στην εκδήλωση με το έργο «Έναστρη νύχτα». Πρόκειται για ομαδική εργασία που υλοποίησαν οι μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Εικαστικών κ. Μικάν Ζαϊμι. Στην εκδήλωση θα απονεμηθεί βραβείο στο Δημοτικό Σχολείο Εξαμιλίων το οποίο θα παραλάβουν οι μικροί μαθητές. Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών της Ε΄ και Στ΄ τάξης που επιθυμούν τα παιδιά τους να  συμμετέχουν στην απονομή να παρευρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης στις 10:30 π.μ.

Είναι η πρώτη φορά που το «Σωματείο ΑΜΕΑ Κορίνθου» διοργανώνει μια τέτοια εκδήλωση με στόχο να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία και να την ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες στην καθημερινότητά τους.

Το Δημοτικό Σχολείο Εξαμιλίων στα πλαίσια της προσπάθειας του να καλλιεργήσει στους μικρούς του μαθητές πνεύμα εθελοντικής και ανιδιοτελούς προσφοράς και περιβαλλοντικής συνείδησης στηρίζει το «Σωματείο ΑΜΕΑ Κορίνθου» συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια τα οποία στη συνέχεια ανταλλάσσονται με αναπηρικό αμαξίδιο. Η συγκεκριμένη δράση του σχολείου έχει ευαισθητοποιήσει την ευρύτερη κοινωνία των Εξαμιλίων με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται ετησίως περίπου δέκα μεγάλες σακούλες απορριμμάτων με καπάκια.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας ως σχολείο και ως κοινωνία να στηρίξουμε το «Σωματείο ΑΜΕΑ Κορίνθου» και σ’ αυτή του την προσπάθεια.

 

Δημοτικό Σχολείο Εξαμιλίων

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση