Οδηγίες εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2019-2020.

0

Συγγραφέας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ | Κατηγορία ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ | , στις 14-05-2019

draw_big

Οδηγίες εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2019-2020

 Οι μαθητές εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους, η οποία θα πρέπει να κατατεθεί συμπληρωμένη στο σχολείο έως τις 11-06-2019. Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορούν να εγγράφονται:

Α) Οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο Ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κ.τ.λ., αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.

Β) οι μαθητές των οποίων οι γονείς είναι:

  • Πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις /ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/ φυλακισμένοι.
  • Πολίτες τρίτων χώρων που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της ‘Υπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε και τα παιδιά του φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε. με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα  και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.
  • Η εγγραφή των μαθητών που ανήκουν σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες (Ρομά, προσφυγόπουλα) στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση