Πρόσκληση στην ανοιχτή επιμορφωτική συνάντηση – ομιλία  με θέμα: “Σχέση σχολείου και οικογένειας” .

0

Συγγραφέας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ | Κατηγορία ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ | , στις 08-11-2018

σχεση
Το Δημοτικό Σχολείο Εξαμιλίων ,σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας , σας προσκαλεί στην ανοιχτή επιμορφωτική συνάντηση – ομιλία   με θέμα: “Σχέση σχολείου και οικογένειας” , που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 , στις 17:00 μ.μ. στο πρώην κοινοτικό κατάστημα (1ος όροφος).

Τη συνάντηση θα παρουσιάσει η ψυχολόγος κ. Δήμητρα Ρούκη : ειδίκευση στη Συμβουλευτική Γονέων και Παιδιού, ειδίκευση σε Μαθησιακές Δυσκολίες, Ατομική Συμβουλευτική / Συμβουλευτική Ζεύγους, Συμπεριφοριστική Προσέγγιση, αντιμετώπιση Αγχωδών Διαταραχών και Διαταραχών Διάθεσης .

Η κα Ρούκη είναι πτυχιούχος του Προγράμματος Ψυχολογίας Ε.Κ.Π.Α. με Msc “Θεσμοί και Πολιτικές Υγείας” του Παν/μίου Πελοποννήσου. Εκπαιδεύτρια ενηλίκων από το 2011 (Δημόσια Ι.Ε.Κ., Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Σχολές Γονέων, Κ.Δ.Β.Μ.).Συνεργάτης σε Ιδιωτικό Θεραπευτήριο Παιδιών με Αναπτυξιακές Διαταραχές, Εργασία στη Δ/ση Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης (Κέντρο Κράτησης Μεταναστών), Υπηρεσίες Συμβουλευτικής σε Δήμους και Κέντρο Αποκατάστασης.

Η κ. Ρούκη εργάζεται με ενήλικες, εφήβους και γονείς τόσο σε ατομικό όσο και σε επίπεδο ομάδων ενώ πραγματοποιεί ημερίδες σε δημοτικά σχολεία που απευθύνονται σε γονείς και αφορούν σημαντικά ζητήματα της καθημερινής συμβίωσής τους με τα παιδιά.

Η συνολική διάρκεια της παρουσίασης-συζήτησης θα είναι 1 ώρα και 30 λεπτά.

Στο τέλος της συνάντησης θα δοθεί χρόνος για απορίες,ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό ενώ θα ενημερωθούν για τη δημιουργία ομάδας γονέων.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση