Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ο.Α.Κ.Α.

0

Συγγραφέας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ | Κατηγορία Δ1 ΤΑΞΗ, Ε1 ΤΑΞΗ, ΣΤ1 ΤΑΞΗ | , στις 18-11-2019

Σήμερα οι μαθητές/μαθήτριες των Δ’, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών. Οι  μαθητές  ξεναγήθηκαν στους ιστορικούς χώρους που φιλοξένησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ψυχαγωγήθηκαν μαθαίνοντας να παίζουν γνωστά και μη διαδεδομένα  Ολυμπιακά αθλήματα στους φυσικούς τους χώρους. Δίπλα τους ήταν συνεχώς Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακοί Προπονητές και Πρωταθλητές των αγωνισμάτων, με σκοπό την ασφάλεια  και ανίχνευση νέων ταλέντων.

Ο σκοπός του προγράμματος «Παιχνίδια στα Βήματα των Ολυμπιονικών»  ήταν η καλλιέργεια των Ολυμπιακών αξιών που αναπτύσσονται στα παιδιά  μέσα σε αυτούς  τους επιβλητικούς , αθλητικούς χώρους.

Στο τέλος το σχολείο μας πήρε έπαινο συμμετοχής στο πρόγραμμα, μετάλλια διάκρισης ανάλογα με το άθλημα και δόθηκαν έπαινοι σε κάθε παιδί ξεχωριστά! Περάσαμε πραγματικά υπέροχα!

Οι εκπαιδευτικοί των τάξεων: Κοντογιάννη Κων/να, Μοσχογιάννης Κων/νος, Νιβολιανίτου Χριστίνα, Φλέσσα Φοίβη, Αλωνιστιώτη Ελβίρα, Πυρετζίδου Φωτεινή.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση