Από την αρχαία Δίολκο των έξι χιλιομέτρων, στη Διώρυγα της Κορίνθου. Επίσκεψη στη “Γραμμή του Χρόνου _ Κέντρο Ιστορίας και Επιστήμης” στην Ποσειδώνια Κορινθίας.

0

Συγγραφέας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ | Κατηγορία ΑΡΘΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 | , στις 24-04-2018

Οι Γ και Δ τάξεις του σχολείου μας ζωντανεύοντας το Έργο: “Από την αρχαία Δίολκο των έξι χιλιομέτρων, στη Διώρυγα της Κορίνθου”. Επίσκεψη στη “Γραμμή του Χρόνου _ Κέντρο Ιστορίας και Επιστήμης” στην Ποσειδώνια Κορινθίας.
Οι μαθητές μας σήμερα , Τρίτη 24-4-2018,  περιπλανήθηκαν  στην “Γραμμή του Χρόνου” της Διώρυγας, κάνοντας ένα συναρπαστικό ταξίδι διαμέσου των αιώνων, από την Αρχαία Δίολκο μέχρι σήμερα, μέσα από πλούσιο και επιστημονικά τεκμηριωμένο οπτικοακουστικό υλικό.
Επίσης διέδρασαν και απόκτησαν επιπλέον γνώσεις, διαμέσου ειδικά σχεδιασμένων εφαρμογών και πειραμάτων με βασικό θέμα την Διώρυγα και σε διάφορα επιστημονικά & γνωστικά πεδία (Μαθηματικά, Φυσική, Γεωλογία..)
Τέλος δόθηκε η ευκαιρία σε μαθητές και σε εκπαιδευτικούς να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες της σύγχρονης Τεχνολογίας και της Πληροφορικής (VR360 Experience, Leap Motion, Sandbox).
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση