«

»

Ιαν 25 2018

Πρόσκληση στην ανοιχτή επιμορφωτική συνάντηση – ομιλία με θέμα: «Ανάγκες και δυσκολίες των παιδιών στη σχολική ηλικία. Ο ρόλος των γονέων.»

Το Δημοτικό Σχολείο Εξαμιλίων ,σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας , σας προσκαλεί στην ανοιχτή επιμορφωτική συνάντηση – ομιλία   με θέμα: «Ανάγκες και δυσκολίες των παιδιών στη σχολική ηλικία. Ο ρόλος των γονέων», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 , στις 17:30 μ.μ. στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Εξαμιλίων.

Την ημερίδα θα παρουσιάσει η ψυχολόγος κ. Ελεονώρα Βέργου , απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.

Η κ. Βέργου εργάζεται με ενήλικες, εφήβους και γονείς τόσο σε ατομικό όσο και σε επίπεδο ομάδων ενώ πραγματοποιεί ημερίδες σε δημοτικά σχολεία που απευθύνονται σε γονείς και αφορούν σημαντικά ζητήματα της καθημερινής συμβίωσής τους με τα παιδιά.

Μέσα από τη συζήτηση, ο γονέας έχει την ευκαιρία να μάθει πώς μπορεί η επικοινωνία να είναι αποτελεσματική τόσο για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν στη σχέση γονέα-παιδιού όσο και για το χτίσιμο της αυτοεκτίμησης του παιδιού. Τα παιδιά πολλές φορές μας προκαλούν αλλά την ίδια στιγμή ίσως μας προσκαλούν να εξετάσουμε τα όριά μας, τις στάσεις μας αλλά και τη σχέση μας μαζί τους.

Η συνολική διάρκεια της παρουσίασης-συζήτησης θα είναι 1 ώρα και 30 λεπτά.
Στο τέλος της ημερίδας θα δοθεί χρόνος για απορίες,ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό ενώ θα ενημερωθούν για τη δημιουργία ομάδας γονέων.
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων