Μικροί εξερευνητές

Ο βροχερός καιρός μας αποχαιρέτησε για λίγο κι έτσι δε χάσαμε την ευκαιρία να βγούμε για έναν μικρό περίπατο πέριξ του σχολείου μας. Οι μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων Α’-Β’ και Γ’-Δ’ εξερεύνησαν, αν και όχι για πρώτη φορά, την περιοχή.

Μιλήσαμε για τα δέντρα, τις μυλόπετρες,  το ταξίδι του νερού από το βουνό προς τη θάλασσα και την εποχή που το παίρναμε με τις στάμνες από τη βρύση.  Ακούσαμε ακόμη τον ήχου του ρυακίου, ενώ, τέλος, επισκεφθήκαμε και την πανέμορφη βυζαντινή εκκλησία.

Οδηγίες για τη νέα πλατφόρμα

question mark

“question mark” από WingedWolf διατίθεται με άδεια χρήσης CC by-nc-nd-2.0

Παραθέτουμε αναλυτικές οδηγίες  υπό μορφή βίντεο για τη δήλωση του αποτελέσματος  του self-test στη νέα πλατφόρμα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ARDF00Ev8pA

Σύλλογος γεμάτος έμπνευση

Πλήθος κόσμου τίμησε τη Γιορτή Καστάνου που κορύφωσε τις εκδηλώσεις της στην κεντρική πλατεία του Έλους την περασμένη Κυριακή 31 Οκτωβρίου του 2021.

Το Δημοτικό Σχολείο Έλους δεν μπορούσε παρά να παρευρεθεί και να παρουσιάσει τις καλλιτεχνικές και μουσικές του δημιουργίες. Οι μικροί μας μαθητές και μαθήτριες έκλεψαν τις εντυπώσεις με το τραγούδι τους  καταφέρνοντας να “ζωγραφίσουν” χαμόγελα στα πρόσωπα των παρευρισκόμενων.

Από τις εκδηλώσεις δεν απουσίασε  φυσικά  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων που για μια ακόμα φορά στάθηκε αρωγός στις προσπάθειες του Σχολείου.   Πρωτότυπες και ευφάνταστες δημιουργίες σε φθινοπωρινά χρώματα,  τοπικές λιχουδιές,  κατασκευές παραμυθένιες κατέκλυσαν τον πάγκο του Συλλόγου δυσκολεύοντας τον υποψήφιο αγοραστή στο τι να πρωτοδιαλέξει.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ηθική και οικονομική υποστήριξη!