Γνωριμία με το Γυμνάσιο

Την Παρασκευή 5  Απριλίου 2024, οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Διακοπτού. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης: η ομαλή μετάβαση των μαθητών /τριών από την προηγούμενη στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης : Νηπιαγωγείο-Δημοτικό- Γυμνάσιο.

Η διευθύντρια του Γυμνασίου, κα Ράπτη Ευσταθία, μας υποδέχθηκε εγκάρδια, μας κέρασε και μίλησε στα παιδιά για το σχολείο που θα φοιτούν την επόμενη σχολική χρονιά. Άκουσε όλα τα ερωτήματα των μαθητών μας, απάντησε σε όλες τους τις απορίες και καθησύχασε κάποιες αγωνίες τους. Μια ομάδα μαθητριών του Γυμνασίου μας ξενάγησε στους χώρους του Γυμνασίου, μας μίλησαν για τα μαθήματα και τον τρόπο που γίνονται, για τις εκδηλώσεις που υλοποιούνται στο σχολείο τους και βεβαίωσαν τους μαθητές μας ότι οι μεγαλύτεροι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου θα είναι στο πλευρό τους σε ο,τιδήποτε χρειαστούν κατά τη φοίτησή τους εκεί.

Οι μαθητές μας επέστρεψαν στο σχολείο γεμάτοι ενθουσιασμό, χαρά και ανυπομονησία  για την επικείμενη φοίτησή τους στο Γυμνάσιο. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους!


gymnasio 11 4
gymnasio 21 3