επίσκεψη νηπιαγωγείου

Ήρθε η ώρα της επίσκεψής των μαθητών του Νηπιαγωγείου στο Δημοτικό Σχολείο Ελίκης! Οι μικροί ξεναγοί της Α΄ τάξης υποδέχθηκαν με χαρά τους φίλους τους. Συμμετείχαμε όλοι μαζί στην πρωινή προσευχή, έμαθαν τους κανόνες του σχολείου, ξεναγήθηκαν στους χώρους του (προαύλιο, τουαλέτες, γραφείο δασκάλων, τάξεις), γνώρισαν τους νέους συμμαθητές τους από τις μεγαλύτερες τάξεις και είχαν  την ευκαιρία να συμμετέχουν σε υπέροχα πειράματα, που ετοίμασαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης και η δασκάλα τους, κυρία Κατερίνα, με αφορμή την Ημέρα Φυσικών Επιστημών, που διοργανώνει το σχολείο. Συμμετείχαν επίσης  στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής μαζί με τους μαθητές της Α΄ τάξης και τον κύριο Στράτο, τον Γυμναστή του σχολείου μας. Γνώρισαν λίγο καλύτερα την αίθουσα της Α΄ τάξης, τους μαθητές και τις δασκάλες της τάξης, κυρία Χάρι και κυρία Αποστολία, παρακολούθησαν το μάθημα της Γλώσσας, γνώρισαν τους ήρωες του βιβλίου και συνεργάστηκαν με τους μαθητές της Α΄ τάξης σε διαδραστικές γλωσσικές ασκήσεις στον υπολογιστή. Γνώρισαν τον διευθυντή του σχολείου μας, κύριο Δημήτριο Ελευθεριώτη, τις δασκάλες των τάξεων και των ειδικοτήτων, όπως και το βοηθητικό προσωπικό. Τέλος, οι μαθητές της Α΄τάξης  και του Νηπιαγωγείου αντάλλαξαν  δώρα, ευχήθηκαν “Καλό Καλοκαίρι” και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη! Σας περιμένουμε με χαρά!

sasasas.jpgasasasa EΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ 1 1 EΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ 3 1EΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ 2 2 EΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ 4 1

EΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ 5 1

 

η παρουσίαση του σχολείου μας, η οποία προωθήθηκε στους γονείς των μαθητών και μαθητριών του Νηπιαγωγείου προς ενημέρωση: