Δημοτικό Σχολείο Ελιάς

Εκπαιδευτικό site πολλαπλού περιεχομένου.

Επίσκεψη στο Ενυδρείο Κρήτης

Την Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Ελιάς πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ενυδρείο Κρήτης «Θαλασσόκοσμος» και πήραν μέρος στα προγράμματα « Εμείς και η θάλασσα » « Ένας βυθός με χίλια πρόσωπα» « Μια θάλασσα γεμάτη ζωή» . Η επίσκεψη ήταν ενταγμένη στον αρχικό σχεδιασμό του σχολείου μας και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του να παρατηρήσουν από κοντά αυτά τα ξεχωριστά πλάσματα που κρύβει το Ενυδρείο.

Αντίγραφο από IMG_7902

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντίγραφο από IMG_7910

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντίγραφο από IMG_7908

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντίγραφο από IMG_7915

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντίγραφο από IMG_7903

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλοι μαζί μεταμορφωθήκαμε σε εξερευνητές και ταξιδέψαμε στον κόσμο του βυθού παρατηρώντας πολλά διαφορετικά ψάρια και όχι μόνο! Αστερίες, χελιδονόψαρα, καρχαρίες, ψάρια κλόουν αχινοί, ιππόκαμποι, σαλάχια, μέδουσες, και αστακοί, ήταν κάποια από τα πλάσματα του βυθού που προκάλεσαν έντονο ενδιαφέρον στα παιδιά !

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Κατηγορίες: ΕΚΔΡΟΜΕΣ