Δημοτικό Σχολείο Ελιάς

Εκπαιδευτικό site πολλαπλού περιεχομένου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ » Γιάννης Κελέσής «

Την απάντηση για το πως οι αρχαίοι μας πρόγονοι ( και βασικά οι μινωίτες ) έφτιαχναν τα μπρούτζινα αγαλματίδια που εκθέτονται στα μουσεία ανακάλυψαν οι μαθητές μας στο εργαστήριο κατασκευής μπρούτζινων αγαλμάτων του κ. Γιάννη Κελεσή στην Ανώπολη Χερσονήσου. Την εκδρομή, που ήταν ενταγμένη στον γενικότερο σχεδιασμό της εκπαιδευτικής πράξης του σχολείου μας, πραγματοποιήσαμε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015.   Χωρίς την παραμικρή αλλαγή, είδαμε την αναβίωση της μινωικής τέχνης και μάλιστα, με την ενεργό συμμετοχή δασκάλων και μαθητών.  Οι μαθητές μας ενθουσιάστηκαν και βίωσαν μια μοναδική εμπειρία. Ευχαριστούμε λοιπόν πολύ τον κ. Κελεσή για την υπέροχη φιλοξενία που μας προσέφερε.

IMG_7177

Αντίγραφο από IMG_7188

IMG_7205

Αντίγραφο από IMG_7203

IMG_7228

IMG_7212

IMG_7239

IMG_7242

Αντίγραφο από IMG_7191

Φωτογραφίες από την επίσκεψη μας.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Κατηγορίες: ΕΚΔΡΟΜΕΣ