Δημοτικό Σχολείο Ελιάς

Εκπαιδευτικό site πολλαπλού περιεχομένου.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2013

 Τη  Δευτέρα  23  Δεκεμβρίου  2013,το σχολείο μας συμμετείχε σε εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα της Ελιάς, προκειμένου οι μαθητές να κοινωνήσουν. Η  συνέχεια δόθηκε στο Σχολείο όπου οι  μαθητές  της  Α΄,  της  Β΄ και της Γ΄  τάξης,  μας μετέφεραν μηνύματα ειρήνης, χαράς και αγάπης  παρουσιάζοντας  τη  Χριστουγεννιάτικη  γιορτή  του  σχολείου  μας την οποία και είχαν επιμεληθεί μαζί με τους δασκάλους τους .  Ο Διευθυντής του Σχολείου και Σύλλογος Διδασκόντων    ευχήθηκαν  σε όλους Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά και ο Θεάνθρωπος να φέρει με τη γέννησή του το φως της αγάπης στον καθένα μας!

Τα Χριστούγεννα είναι ένας καιρός για να δούμε τον κόσμο με μάτια γεμάτα αγάπη. Είναι ο καιρός για να θυμηθούμε πως ο κόσμος είναι  γεμάτος από ανθρώπους σαν  κι εμάς, και για να τους δούμε  όπως πραγματικά είναι μέσα τους. Όλοι έχουν προβλήματα ίδια με τα δικά μας, και καρδιές ευαίσθητες  σαν και τις δικές μας—ανεξάρτητα  από το ποιοι είναι η από πού προέρχονται.

IMG_3866 - Αντίγραφο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Τα Χριστούγεννα είναι ο καιρός που χαίρεται η καρδιά. Είναι ο καιρός για  να συλλογιστούμε με ευγνωμοσύνη για όλα όσα καλά μας έφερε η προηγούμενη χρονιά. Είναι ο καιρός για να δείξουμε ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έστειλαν  τα Ουράνια μέσα στις ζωές μας.

IMG_3845 - Αντίγραφο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα Χριστούγεννα είναι ο καιρός για να δώσουμε σ’ εκείνους που έχουν ανάγκη, χωρίς να ζητήσουμε καμιά ανταπόδοση.Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της αγάπης επειδή ο Θεός είναι ο Θεός της αγάπης.

IMG_3869 - Αντίγραφο

  

    

Τα Χριστούγεννα είναι μια νέα αρχή,  είναι ο καιρός για να ξεχάσουμε τις πληγές του παρελθόντος και να αρχίσουμε ξανά από την αρχή.Τα Χριστούγεννα είναι τα γενέθλια του Ιησού. Κάθε Χριστούγεννα ο  Χριστός μπορεί να ξαναγεννηθεί  μέσα  στις καρδιές μας.

Κατηγορίες: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ