Δημοτικό Σχολείο Ελιάς

Εκπαιδευτικό site πολλαπλού περιεχομένου.

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2014-2015

 

25 Ιουνίου 2015

Το παρόν ιστολόγιο θα παραμείνει ανέπαφο,  ως ένδειξη σεβασμού στις ατέλειωτες ώρες εργασίας και δημοσιεύσεων του τέως Διευθυντή του Σχολείου μας κυρίου Γιάννη Τσικαλάκη και των αγαπητών συναδέλφων που υπηρέτησαν τα τελευταία 3 χρόνια στο 6/θεσιο Δημοτικό Σχολείο της Ελιάς.

Το Νέο  ιστολόγιο του 6/θεσιου Ολοήμερου  Δημοτικού Σχολείου Ελιάς  θα τεθεί σε λειτουργία τις επόμενες μέρες!

Μείνετε συντονισμένοι!  🙂

 

 

10  ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Αποχαιρετήσαμε τη σχολική χρονιά και τα παιδιά της  ΣΤ΄ τάξης

Αν όλα τα παιδιά της γης...

Αν όλα τα παιδιά της γης…

…………………

6/Θ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΙΑΣ
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

alfavitari_lola

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 και ώρα 7,00 μ.μ. στην αυλή του σχολείου μας θα σας αποχαιρετίσουμε τη σχολική χρονιά που πέρασε, καθώς και τα παιδιά της Έκτης τάξης που φεύγουν για το Γυμνάσιο.  Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας

………………..

Πραγματοποίηση εσπερίδας για την παγκόσμια ημέρα  Περιβάλλοντος

IMG_7964

Παρουσιάσαμε το Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Σχολείου μας.

………………………………………

6/Θ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΙΑΣ
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος διοργανώνουμε ΕΣΠΕΡΙΔΑ στο Σχολείο μας
Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 7.30΄μ,μ,
Θα παρουσιάσουμε το τριετές Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που ολοκληρώσαμε με επιτυχία
« Δημιουργία σχολικού κήπου-Μετατροπή της αυλής του σχολείου σε παιδαγωγικό εργαλείο »
Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας.

Αντίγραφο από IMG_1308………………

Εμπλουτισμός Σχολικού Εξοπλισμού

Μετά την ευγενική χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της Ελίας, Τέσσερις  Υπολογιστές ( Lap tops)  προστέθηκαν στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του σχολείου μας οι οποίοι και θα διευκολύνουν κατά πολύ την εργασία δασκάλων και μαθητών.

ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γιάννης Τσικαλάκης αποδέχεται την προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Στην φωτογραφία μαζί με τον Πρόεδρο του Σ.Γ.Κ κ. Δημήτρη Αλεξίου και το μέλος κ. Γιάννη Γερογιάννη.

ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γιάννης Τσικαλάκης αποδέχεται την προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Στην φωτογραφία μαζί με τον Πρόεδρο του Σ.Γ.Κ κ. Δημήτρη Αλεξίου και το μέλος κ. Γιάννη Γερογιάννη.

Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο για την χορηγία.

Εκδρομή στον Θαλασσόκοσμο

Την τετάρτη 13 Μαΐου επισκεφθήκαμε το ενυδρείο Κρήτης.

Αντίγραφο από IMG_7908

…………………………..

 Ευχαριστήρια Επιστολή και Έπαινος από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

test 009

Μετά από την δράση για την συγκέντρωση τροφίμων για τα παιδιά και τις οικογένειες που δυσκολεύονται από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας, λάβαμε τον έπαινο.

Δράση στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντισμού

Το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο της Ελιάς ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν στο παραπάνω πλαίσιο την ζωγραφική του νότιου εξωτερικού τοίχου του σχολείου.Η δράση έγινε με την υποστήριξη και συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του Τοπικού Συμβουλίου της Ελιάς, του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ελιάς και του Δήμου Χερσονήσου. Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και των Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου ανέλαβαν και υλοποίησαν την εικαστική πρόταση της κ. Έφης  Αλεξίου-Κοκκινέλη.

Οι ζωγράφοι επί το έργο

Οι ζωγράφοι επί το έργο

25η Μαρτίου 2915 – Εορτασμός Εθνικής Επετείου

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια εορτάζουμε σήμερα την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Άλλη μια φορά η Πατρίδα μας, πανηγυρίζει για δύο «Χαίρε».
Το «Χαίρε Κεχαριτωμένη Μαρία» και το «Χαίρε ω Χαίρε Λευτεριά».
Η Επανάσταση του 1821 έχει να μας πει πολλά όχι μόνο ως Έλληνες, αλλά και σε κάθε άνθρωπο ανεξάρτητα από χρώμα, έθνος, θρησκεία ή φυλή. Είναι το παράδειγμα κάθε ανθρώπου που μάχεται για τα δικαιώματά του. Οι αγωνιστές του 1821 απαιτούν από εμάς κάτι πιο απλό: Ο αγώνας τους να γίνει έμπνευση για να σκύψουμε με σύνεση και ψυχραιμία πάνω από τα πολύπλοκα προβλήματα που αντιμετωπίζει ΣΗΜΕΡΑ η Ελλάδα.

Αντίγραφο (2) από IMG_7541 Ένα πρωινό με διαφορετικό χρώμα, συναισθήματα και πλατιά χαμόγελα συνωστισμός … Χρόνια πολλά και του χρόνου. .. Ευχές και χαρά .Να συγχαρούμε τους διοργανωτές, να ευχαριστήσουμε τους μαθητές μας , να δώσουμε ραντεβού για την επόμενη μαθητική παρέλαση. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

……….

Χαμόγελο του Παιδιού – Δημοτικό Σχολείο Ελιάς

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από το σχολείο μας για το Χαμόγελο του παιδιού

Το Δημοτικό Σχολείο της Ελιάς συμμετέχει στη μεγάλη ανθρωπιστική προσπάθεια που πραγματοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα, προϊόντας υγιεινής και οικιακής χρήσης, για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που μένουν στα σπίτια του οργανισμού, καθώς και για τη στήριξη οικογενειών που δεν έχουν τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους.
Η συγκέντρωση τροφίμων πραγματοποιείται στο Δημοτικό Σχολείο και θα αποσταλούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

……………….

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

«Η Βία και ο εκφοβισμός χτυπούν την πόρτα του σχολείου»

Σας προσκαλούμε στην «Εσπερίδα» που διοργανώνουμε για το «Σχολικό Εκφοβισμό-bullying» τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 και ώρα 06.00 το απόγευμα, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Η Πρόσκληση αφορά γονείς και μαθητές  Γυμνασίου και Λυκείου.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

…………..

Επίσκεψη στο Ιστορικό Μουσείο Ηρακλείου

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου το σχολείο μας επισκέφτηκε  Το Ιστορικό Μουσείο του Ηρακλείου.Σκοπός του Ιστορικού Μουσείου είναι η διαφύλαξη και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης από τους πρώτους βυζαντινούς χρόνους ως τη σύγχρονη εποχή. Ήταν για όλους μας μια ευχάριστη εμπειρία. Οι μαθητές μας χωρισμένοι σε δύο ομάδες παρακολούθησαν εκτός των άλλων και δύο εκπαιδευτικά προγράμματα που εκπονεί το Μουσείο, αυτό του «Κύκλος του Ψωμιού και αυτό της » Υφαντικής τέχνης»

Αντίγραφο από IMG_7503

………………

6η Μαρτίου-ημέρα κατά της σχολικής Βίας

miaeikonaxilieslekseis

Δράσεις που είχαν σκοπό την εξάλειψη της σχολικής βίας στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν σήμερα  με την συμμετοχή όλων των τάξεων και των μαθητών.

ωω

1η Μαρτίου- Μαρτάκια

Καλημέρα….Καλό μας μήνα…μακάρι να μας πάει καλά, να μας φέρει χαμόγελα.. θετική ενέργεια και να  είναι καλύτερος από τον προηγούμενο μήνα !!

2.JPGξ

Ένα παμπάλαιο έθιμο, με βαλκανική διασπορά. Από τη 1η  του Μάρτη, τα παιδιά φορούν στον καρπό του χεριού τους ένα βραχιολάκι, φτιαγμένο από στριμμένη άσπρη και κόκκινη κλωστή, τον Μάρτη ή Μαρτιά. Σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση, ο Μάρτης προστατεύει τα πρόσωπα των παιδιών από τον πρώτο ήλιο της Άνοιξης, για να μην καούν. Τον φτιάχνουν την τελευταία μέρα του Φλεβάρη και τον φορούν την πρώτη μέρα του Μάρτη, πριν βγουν από το σπίτι.Το βραχιολάκι αυτό το βγάζουν στο τέλος του μήνα, ή το αφήνουν πάνω στις τριανταφυλλιές όταν δουν το πρώτο χελιδόνι, για να τον πάρουν τα πουλιά και να χτίσουν τη φωλιά τους. Άλλοι πάλι, δένουν τον Μάρτη σε κάποιο καρποφόρο δέντρο, ώστε να του χαρίσουν ανθοφορία.

………………

Καλή Σαρακοστή σε όλους…

Την κυρά Σαρακοστή,
που ‘ναι έθιμο παλιό,
οι γιαγιάδες μας την φτιάχναν
με αλεύρι και νερό.
Για στολίδι της φορούσαν
στο κεφάλι ένα σταυρό
μα το στόμα της ξεχνούσαν
γιατί νήστευε καιρό.
Και τις μέρες τις μετρούσαν
με τα πόδια της τα επτά
κόβαν ένα τη βδομάδα
μέχρι να ‘ρθει η Πασχαλιά.

sarakosti-1_mesa……….

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 διοργανώσαμε αποκριάτικο μασκέ πάρτυ στο σχολείο μας.Μικροί και μεγάλοι μαθητές, δάσκαλοι και γονείς, με κέφι και φαντασία χρησιμοποίησαν αποκριάτικες στολές, αξεσουάρ και μπογιές, μασκαρεύτηκαν και απόλαυσαν ώρες ξεγνοιασιάς, χορού και παιχνιδιού.

IMG_7287

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργαστήριο κατασκευής μπρούτζινων αγαλμάτων στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Ανώπολης. Οι μαθητές μας γνώρισαν τον τρόπο  που οι μινωίτες έφτιαχναν τα αγαλματίδια που βρίσκονται σήμερα στα μουσεία του κόσμου.Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν βιωματικά στην κατασκευή αγαλμάτων με την αρχαιότερη μέθοδο(7500 χρόνων) της χύτευσης μετάλλου.

IMG_7177

ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Οι τρεις Ιεράρχες της Εκκλησίας μας, ο Μέγας Βασίλειος, ο Γρηγόριος ο Θεολόγος, και ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος γιορτάζουν στις 30 Ιανουαρίου. Η μεγάλη τους μόρφωση και η αγάπη τους προς τα παιδιά μας κάνει να τους αισθανόμαστε κοντά μας, βοηθούς στο πλευρό μας. Είναι οι προστάτες Άγιοι των μαθητών και των δασκάλων.

IMG_7172

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2014, το Σχολείο μας τίμησε την μνήμη των τριών Ιεραρχών με την ευλάβεια που τους αρμόζει, με εκκλησιασμό, αρτοκλασία,αρτουλάκια και ομιλία από δασκάλα στον Ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα της Ελιάς.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

IMG_7149

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Ελιάς  , οι μικροί μαθητές και οι δάσκαλοι κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου,προσφορά του Συλλόγου, σε μια όμορφη εκδήλωση την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015. Το φλουρί έπεσε στον  μαθητή της ΣΤ ΄ τάξης Γιώργο Δουζένη.

ΕΥΧΕΣ

Υγεία, Αγάπη, Χαρά και Ευτυχία σε όλους τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς της Ελιάς.

Υγεία, Αγάπη, Χαρά και Ευτυχία σε όλους τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς της Ελιάς.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

IMG_7030 IMG_7033

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Με την βοήθεια της κ. Πόπης οι  μαθήτριες και οι μαθητές της Έκτης Τάξης έφτιαξαν τη δική τους Βασιλόπιτα.

IMG_6996

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου μας, από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄, της Β΄ και Γ΄ τάξης. Την επιμέλεια είχαν οι δασκάλες τους κ.Σταματίνα Λάνη, κ. Ζαχαρένια Κοκολάκη και κ. Μαρία Μπουκουβάλα.  Η ευχή όλων μας , μικρών και μεγάλων, Δασκάλων και Μαθητών είναι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι ευτυχισμένα και υγιή και να περάσουν τις γιορτές με πολύ αγάπη.

Αντίγραφο από IMG_6991

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Στο πνεύμα των ημερών και στη βάση του Ανοικτού Σχολείου στην κοινωνία οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές έγιναν με την βοήθεια των γονέων.

Αντίγραφο από IMG_6932

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, φορέσαμε τα ομορφότερα  χαμόγελα μας και μπήκαμε στο γιορτινό κλίμα στολίζοντας με όλη μας τη φαντασία το Χριστουγεννιάτικο  δέντρο του Σχολείου μας  ανταλλάσοντας ευχές για μοναδικές, αξέχαστες γιορτές !!!

Αντίγραφο από IMG_6914

Αντίγραφο από IMG_6919

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Με την εξαιρετική παρουσίαση των καλών τεχνικών που εφαρμόζονται στο Δημοτικό Σχολείο της Ελιάς, από την εκπαιδευτικό κ Εζανίδου Γιώτα, συμμετείχε το σχολείο μας στην ημερίδα που διοργάνωσε η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Ηρακλείου (Τμήμα Εκπαιδευτικών Θεμάτων) στο πλαίσιο του προγράμματος «Βιβλία σε ρόδες»

Αντίγραφο από IMG_6832

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα πληροφορικής του 4ου Δημοτικού σχολείου της Νέας Αλικαρνασσού και συμμετείχαν σε αυτή εκατό και πλέον εκπαιδευτικοί του νομού Ηρακλείου.

 ………

Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου

Polytexneio

Στον άγιο ήχο της φωνής: «Εδώ Πολυτεχνείο!…»
στο κάλεσμα της νιότης μας, που φέρνει προς το φως
άστραψε σ’ όλες τις ψυχές τ’ άφταστο μεγαλείο
της Λευτεριάς και ξέσπασε κάθε καημός κρυφός!

Τ’ ατράνταχτα τα στήθια σας, παιδιά, γινήκαν κάστρα,
και πάλεψαν σκληρά κι ορθά με τανκς και με πιστόλια
σαν η ψυχή σας έφερνε στον ουρανό και στ’ άστρα
το θρίαμβο της Λευτεριάς, μες σε βροχή από βόλια.

Στα παλληκάρια που’ πεσαν στην άνιση την πάλη
δόξα τούς πρέπει και τιμή μες σε χιλιάδες χρόνια!
Μα και σε σας που ζήσατε, για να χαρείτε πάλι
ολάκαιρη την Λευτεριά, την πάμφωτη κι αιώνια!…

…………………………………
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Η ιστορία του μικρού πρίγκιπα είναι ένα μαγικό παραμύθι γραμμένο για μικρούς και μεγάλους. Είναι ένα παραμύθι διαχρονικό, αφού εδώ και πενήντα τέσσερα χρόνια αφήνει με τον ίδιο τρόπο άφωνους από συγκίνηση όσους το διαβάζουν. Οι μαθητές μας χάρηκαν την παράσταση με όλη την ψυχή τους. Μια ξεχωριστή και  προσεγμένη παράσταση που έφτιαξαν οι παραγωγοί του Θεάτρου Μορφές. Τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό.
2

6/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΙΑΣ

 7o  Ενημερωτικό σημείωμα  10/11/2014

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου της Ελιάς, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος έχει προκηρύξει τη θέση του Σχολικού τροχονόμου για το Δημοτικό Σχολείο της Ελιάς. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε, μπορείτε να κάνετε αίτηση στο γραφείο της γραμματείας της Σχολικής Επιτροπής στις Γούρνες. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο σχολείο  ή απευθείας  στο Δήμο   στο τηλέφωνο 2813404636

 Η προθεσμία λήγει την Τετάρτη 12/11/2014

   ο Διευθυντής του Σχολείου

……………………………

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

……..

Αντίγραφο από IMG_6731

Αντίγραφο από IMG_6743

………………….

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Αντίγραφο από IMG_6706

Τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που, μεταξύ άλλων, επιδιώκει να καλλιεργήσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και την πρακτική του δανεισμού. Τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® είναι μικρές, κινητές, θεματικές βιβλιοθήκες που φθάνουν στην σχολική τάξη, όπου παραμένουν για δύο περίπου μήνες και δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά όχι μόνο να διαβάσουν ή να ακούσουν τα βιβλία στο σχολείο, αλλά και να δανειστούν κάποια από αυτά στο σπίτι τους.

…………………………..

Ρατσισμός και Διαφορετικότητα-Όλοι  διαφορετικοί, όλοι  ίσοι. 

Στο πλαίσιο του εορτασμού  της ημέρας αθλητισμού, το 6/Θ Δημοτικό Σχολείο Ελιάς διοργάνωσε προβολή της ταινίας » Το καναρινί ποδήλατο»  και αθλητικές δράσεις, όπου όλα τα παιδιά πήραν  μέρος σε αθλήματα και παιχνίδια, όπως μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, παραδοσιακά παιχνίδια, κ.λπ. Επίσης,  σε εικαστικές δράσεις, όπως ζωγραφική, θεατροπαιχνίδια, μουσικοκινητικά παιχνίδια, με αντικείμενα σχετικά με τη θεματολογία της ημέρας. Σκοπός των δράσεων είναι τα παιδιά, με βιωματικό τρόπο, να γίνουν παραλήπτες του μηνύματος: «Όλοι είμαστε  διαφορετικοί, όλοι είμαστε ίσοι».

agonaw 048

……..

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015

images.jpg 2

Από τον Ιερέα της Ελιάς  κ.Μιχαήλ Σισαμάκη , πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο  Σχολείο μας. Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές παρακολούθησαν την τελετή ελπίζοντας η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σήμερα να είναι ελπιδοφόρα και δημιουργική και να μην υπάρξουν προβλήματα, αφού δυστυχώς, δεν ξεκινά με τα καλύτερα δεδομένα αλλά με μία γενικότερη αναστάτωση στον εκπαιδευτικό

……………….

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11/9/2014  ΣΤΙΣ  9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ.

sxoleio

Μπήκε ο Σεπτέμβρης που για γονείς και παιδιά σηματοδοτεί την έναρξη των σχολείων. Για κάποιους είναι μια όμορφη εποχή, για άλλους αγχώδης και δύσκολη, αλλά σίγουρα όλοι, μικροί και μεγάλοι πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαζόμαστε για τη νέα σχολική χρονιά .

……….

Κατηγορίες: