Αποτελέσματα 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δημιουργικής Έκφρασης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΡafisa_creativityΟΣΚΛΗΣΗ

Οι μαθητές των Γ”, Δ΄. Ε΄ και Στ τάξεων του σχολείου μας έκλεισαν μέσα σε λίγους στίχους όλα αυτά που θα ήθελαν να έχει το σχολείο των ονείρων τους και με τον καρπό της συνεργασίας τους  συμμετείχαν στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Έκφρασης  που διοργάνωσαν το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση ΣΕΠΕΔ του ΥΠΑΙΘ και το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Το ποίημα που ετοίμασαν με τίτλο «Ονειρεύομαι ένα σχολείο» , σύμφωνα με την εισήγηση της ειδικής επιτροπής κρίσης του διαγωνισμού, τυγχάνει ειδικής τιμητικής διάκρισης καθώς κατέλαβε την 10η θέση στην κατηγορία Τέχνη του λόγου: ποίηση/παραμύθι/εικονογραφημένο παραμύθι/νουβέλα/μύθος/δοκίμιο.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 και ώρα 18.30 στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, κατά την διάρκεια της οποίας η ειδική επιτροπή θα ανακοινώσει τις προτάσεις που θα καταλάβουν την 1η, 2η και 3η θέση του διαγωνισμού.

Την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα το σχολείο θα είναι ανοιχτό προκειμένου όσοι το επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τελετή βράβευσης μέσω διαδικτύου.

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις, Κοινωνικό Σχολείο. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *