Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2014

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, η Ιταλιάνα μάγισσα Μπεφάνα, Ο Αι Βασίλης και ο καλοσυνάτος καλικάτζαρος Καλι Καλ, ζωντάνεψαν από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ελαιώνα κατά την διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής μας.  Η χριστουγεννιάτικη γιορτή ήταν αφιερωμένη στην αγάπη και οι μαθητές του σχολείου μας έστειλαν το μήνυμα τους σε όλους  όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους δραματοποιώντας  το παραμύθι της κ. Αν. Ευσταθίου «Αγαπουλίνια Χριστούγεννα».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του η συγγραφέας του βιβλίου Αν. Ευσταθίου, ο  αντιδήμαρχος ανάπτυξης κ. Β. Χριστόπουλος,  ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Ελαιώνα,  ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων  και Κηδεμόνων του σχολείου, εκπαιδευτικοί, γονείς και κάτοικοι του Ελαιώνα.

Μετά την λήξη της γιορτής πραγματοποιήθηκε  χριστουγεννιάτικο παζάρι με κατασκευές που ετοίμασαν οι μαθητές και γονείς τους. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου προσέφερε χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα παιδιά και το Τοπικό συμβούλιο προσέφερε κουραμπιέδες και μελομακάρονα   για όλους τους παρευρισκόμενους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και την υποστήριξη τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές εύχονται σε όλους καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις, Κοινωνικό Σχολείο, Φιλαναγνωσία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *