Προβλήθηκε την Τρίτη 22/12/2020 από το SKIATHOSLOFE για όλα τα παιδιά του νησιού, και όχι μόνο, μια παράσταση Καραγκιόζη  από το Θίασο “Σκοτεινές Σκιές” που στήθηκε για και μαγνητοσκοπήθηκε για τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου. Τίτλος της παράστασης “Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη”.

Δημιουργός της   ο Απόστολος Ακρίβος, ένας εξαιρετικός νεαρός καλλιτέχνης που έφτιαξε πραγματικά μια παράσταση “χειροποίητη!

Βλέποντας τον να στήνει τη σκηνή, να βάζει κάθε μικρή και μεγάλη βιδούλα,κάθε ξύλο, το σκηνικό, με τόση σιγουριά και γνώση απορεί κανείς και θαυμάζει. Ο Απόστολος Ακρίβος είναι γνωστός στην κοινωνία της Σκιάθου και μέσω της τεχνολογίας σε όλη την Ελλάδα. Με κάθε ευκαιρία θα τον καλούμε στο σχολείο, και γιατί όχι, μελλοντικά, σε ένα εργαστήρι Καραγκιόζη για τους μαθητές μας.

Η πραγματοποίηση αυτής της παράστασης δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη βοήθεια των κ. Κλεάνθη Κλιφόπουλου που μετέφερε τον εξοπλισμό με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο και τον κύριο Νίκο Τζούμα που την κινηματογράφησε και οργάνωσε την προβολή της και στο διαδικτυακό τόπο του SKIATHOSLIFE.

Ωστόσο πίσω- πίσω εκεί στα παρασκήνια συναντήσαμε την κ. Ελευθερία, την μητέρα των νεαρών αδερφών Ακρίβου, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, με απίστευτη υπομονή, εξαιρετική ικανότητα κατανόησης και ακούραστη υποστηρίκτρια των παιδιών της. Μας συγκίνησε… βαθιά