Με απόφαση της Κυβέρνησης το Σχολείο μας από τις 10-03-2020 παραμένει κλειστό μέχρι νεωτέρας ως μέτρο αποφυγής της διασποράς του Κορωνοϊού (COVID-19), με αποτέλεσμα οι μαθητές να πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι διακόπτοντας έτσι τα δια ζώσης μαθήματα (δείτε τις οδηγίες για παραμονή στο σπίτι παιδιών και εφήβων εδώ: https://eody.gov.gr/odigies-gia-paramoni-paidion-kai-efivon-sto-spiti/ ).Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να τεθεί σε λειτουργία η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω της οποίας οι μαθητές θα έχουν κ πάλι επαφή με την σχολική κοινότητα.

Καλούμαστε λοιπόν ως εκπαιδευτικοί να διατηρήσουμε την επαφή μας με τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους. Στόχος μας να στηρίξουμε και να παροτρύνουμε τα παιδιά να έχουν επαφή με εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες ευρύτερου μορφωτικού χαρακτήρα (ανάγνωση βιβλίων, ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιχνίδια γνώσεων,ψηφιακά εκπαιδευτικά προγράμματα, εικονικές περιηγήσεις σε μουσεία κ.α.).

Για τους παραπάνω λόγους οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα ετοιμάζουν δραστηριότητες σχετικές με  το αντικείμενο του καθενός. Οι δραστηριότητες αυτές θα απευθύνονται σε δύο τμήματα, το τμήμα Α και το τμήμα Β.

Το τμήμα Α θα αποτελείται από τους : Κ. ΕΦ. – Χ. ΕΛ. – Δ. Γ.

Το τμήμα Β θα αποτελείται από τους: Σ. Γ. – Π. Ν. – Κ. Σ. – Π. Κ.