Θέατρο Σκιών

Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου οι μαθητές μας παρακολούθησαν Θέατρο Σκιών – Καραγκιόζη. Ήταν μια υπέροχη παράσταση που ευχαρίστησε και διασκέδασε τα παιδιά. Στο τέλος της παράστασης οι υπεύθυνοι επίτρεψαν στους μαθητές να επεξεργαστούν και να παίξουν με τις φιγούρες. Ευχαριστούμε θερμά για αυτή την υπέροχη παράσταση!

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου μέσω του Εξωτερικού Προγράμματος του σχολείου. Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη φιλοξενία!

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Επίσκεψη στην Αστυνομία

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου οι μαθητές που συμμετέχουν στο Εξωτερικό Πρόγραμμα επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Κορινθίας.

Εκεί οι υπεύθυνοι μας υποδέχθηκαν πολύ θερμά και μας ξενάγησαν στους χώρους και στα γραφεία του Τμήματος. Μιλήσαμε για τη λειτουργία και το σκοπό του τηλεφωνικού κέντρου, για τα σήματα και φτιάξαμε δακτυλικά αποτυπώματα. Έπειτα είδαμε από κοντά ένα περιπολικό και τις μηχανές της Αστυνομίας, ακούσαμε τη σειρήνα και φορέσαμε το αστυνομικό καπέλο. Τέλος οι μαθητές επισκέφθηκαν το χώρο του κυλικείου όπου και τους περίμενε ένα κέρασμα. Ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας για την υπέροχη ξενάγηση!

Δημοτική Βιβλιοθήκη Εξαμιλίων

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 το σχολείο μας επισκέφθηκε τη Δανειστική Δημοτική Βιβλιοθήκη Εξαμιλίων. Εκεί οι μαθητές μας εκτός από την ξενάγηση στους χώρους και τα βιβλια της Βιβλιοθήκης συμμετείχαν ενεργά στα βιωματικά παιχνίδια που προετοίμασαν οι υπεύθυνες της Βιβλιοθήκης.

Τέλος ήταν τιμή μας που μας επίτρεψαν τη συμμετοχή του σχολείου μας στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία και ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Οι μαθητές μας περιηγήθηκαν στο χώρο της Βιβλιοθήκης:

 

Χόρεψαν:

 

Συζήτησαν:

Έπαιξαν:

 

Και ευχήθηκαν καλή χρονιά:

 

Χρήσιμες Συνδέσεις

Σε αυτό το άρθρο παραθέτουμε χρήσιμους εκπαιδευτικούς συνδέσμους για γονείς και εκπαιδευτικούς.