ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Αγαπητοί γονείς ελπίζουμε να είστε εσείς και οι οικογένειές σας καλά!

Μένουμε λοιπόν σπίτι, αποφεύγουμε επαφές με φίλους και συγγενείς και τηρούμε τα μέτρα και τους κανόνες υγιεινής. Έτσι θα προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Η προσωπική ευθύνη μπορεί να οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα. Ακολουθούμε τις οδηγίες που μας προτείνονται προκειμένου να περιορίσουμε τη διάδοση του ιού.

Παρόλα αυτά, η απομόνωση και το άγχος τήρησης των κανόνων υγιεινής μπορεί να φέρουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Η γυμναστική, το καθαρό σώμα, η μουσική και ο χορός είναι πλέον τα ευχάριστα διαλείμματα της καινούριας μας καθημερινότητας. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από μουσικοκινητικές ασκήσεις. Τραγουδήστε μαζί τους και κινηθείτε ελεύθερα στο χώρο, αφήστε τον εαυτό σας και τα παιδιά να εκτονωθούν, απομακρύνοντας τις δυσάρεστες πληροφορίες που συσσωρεύονται καθημερινά στο μυαλό μας. Κλείστε την τηλεόραση. Φτάνουν οι αρνητικές ειδήσεις. Ανοίξτε τον υπολογιστή σας για να «πάτε» θέατρο και να «επισκεφτείτε» ένα μουσείο. Η τεχνολογία αυτή την περίοδο είναι αυτή που θα βοηθήσει το νου και το σώμα να ελευθερωθούν και να ασκηθούν.

Είμαστε κοντά σας, επικοινωνούμε τακτικά τηλεφωνικά και μέσω email. Σας υπενθυμίζουμε το email του σχολείου: mail@1nip-eid-koryd.att.sch.gr.

 Λήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου