ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ – ISA

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, το σχολείο μας βραβεύτηκε από το Βρετανικό Συμβούλιο με το Διεθνές Σχολικό Βραβείο (International School Award – Full Accreditation) για τις καινοτόμες δράσεις μας με παγκόσμια θεματολογία.

P1030839Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι γονείς των μαθητών μας, η κυρία Νομικού εκπρόσωπος του Βρετανικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κύριος Στ. Κασιμάτης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Κορυδαλλού κυρία Ε. Λιντζαροπούλου, ο Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ Πειραιά κύριος Γ. Μπαλαμώτης, η κυρία. Μεταξά Ειρήνη περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά, η διευθύντρια του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού, το προεδρείο του Ναυτικού Συλλόγου Κορυδαλλού, η κυρία Ρουσάκη πρόεδρος του Συλλόγου Μέριμνα Κορυδαλλού, μαθητές από το ειδικό σχολείο Περάματος με τη δασκάλα τους καθώς και απόφοιτοι μαθητές μας, συγγενείς και φίλοι. Την εκδήλωσε κάλυψε δημοσιογράφος και συνεργείο της ΕΡΤ.

 Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς απο τον Διευθυντή του σχολείου μας κύριο Ηρακλή Παληά, την εκπρόσωπο του Βρετανικού Συμβουλίου κυρία Μ. Νομικού καθώς και τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κύριο Στ. Κασιμάτη.

Στη συνέχεια οι μαθητές απο το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περάματος, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, μας χάρισαν ένα ξεχωριστό χειροποίητο δώρο με τα δικά τους Συγχαρητήρια. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Η εκδήλωσή μας συνεχίστηκε, με ένα μικρό μουσικοκινητικό δρώμενο από τους μαθητές μας, που για ακόμη μία φορά κατέπληξαν το κοινό με τις ιδιαίτερες ικανότητές τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή του βραβείου στους μαθητές μας απο την κυρία Νομικού, εκπρόσωπο του Βρετανικού Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλεσμένους μας για την αγάπη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, για την υποστήριξη και αρωγή τους. Ευχαριστούμε πολύ τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας που ενισχύουν το έργο μας και είναι πάντα στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές μας για το κέφι τους και τη ζωντάνια τους. Αποτελούν για εμάς, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, πηγή έμπνευσης, δημιουργικότητας και χαράς.

P1030772

Δημοσίευση από την Μουρελάτου Σταμούλα, εργοθεραπεύτρια.

Αφήστε μια απάντηση