ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ – ISA

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, το σχολείο μας βραβεύτηκε από το Βρετανικό Συμβούλιο με το Διεθνές Σχολικό Βραβείο (International School Award – Full Accreditation) για τις καινοτόμες δράσεις μας με παγκόσμια θεματολογία.

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού διακρίθηκε για δεύτερη φορά με το Διεθνές Σχολικό Βραβείο του Βρετανικού Συμβουλίου (British Council International School Award–Full-Accreditation), ένα διεθνούς κύρους βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει τα σχολεία που έχουν διαπρέψει στο χώρο της παγκόσμιας εκπαίδευσης.

Γενική συντονίστρια του προγράμματος ήταν η κυρία Μουρελάτου Σταμούλα, εργοθεραπεύτρια. Οι απαιτούμενες δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου μας και σε συνεργασία με το Ισπανικό σχολείο CEE Can Rigol, με συντονιστή τον κύριο Rodrigo Amado Fafian.

Η διαπίστευση έχει τριετή διάρκεια και καλύπτει τα ακαδημαϊκά έτη 2018-2019 , 2019-2020 και 2020-2021.

Η απονομή του βραβείου στους μαθητές μας έγινε από τη Διευθύντρια του Βρετανικού Συμβουλίου κα Αναστασία Ανδρούτσου και τη Συντονίστρια του προγράμματος International School Award κα Βικτώρια Κυριάκη, κατά τη διάρκεια της γιορτής των Χριστουγέννων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους υποστηρίζουν το σχολείο μας όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τους υπέροχους μαθητές μας, που καταφέρνουν πάντοτε να μας κάνουν περήφανους!!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της απονομής εδώ.

 

Δημοσίευση από την Μίχα Ασημίνα, λογοθεραπεύτρια.