ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα στο σχολείο μας θα λήξουν  την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020. Την ημέρα αυτή το ωρολόγιο πρόγραμμα θα τηρηθεί κανονικά. Οι μαθητές/τριες θα έρθουν το πρωί στο σχολείο, με τα σχολικά λεωφορεία στις 8:10 και θα αποχωρήσουν  στη 13:15 το μεσημέρι.

Οι τίτλοι προόδου (ενδεικτικά) και σπουδών (απολυτήρια) των μαθητών/τριών θα αποσταλούν στους γονείς/κηδεμόνες την ημέρα λήξης των μαθημάτων, σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο, στην τσάντα του κάθε μαθητή/τριας, χωρίς τη φυσική παρουσία γονέων & κηδεμόνων στο σχολείο.

Λαμβάνοντας υπόψη την εκ περιτροπής φοίτηση, οι μαθητές μας θα παραλάβουν τον φάκελο με τον τίτλο προόδου την Πέμπτη 25 ή την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ανάλογα με την ημέρα που έρχονται στο σχολείο την εβδομάδα αυτή.

Επίσης, για τους μαθητές/τριες που ανήκουν σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για τον COVID-19 και απουσιάζουν από το σχολείο, οι τίτλοι προόδου ή οι τίτλοι σπουδών υπάρχει η δυνατότητα να σταλούν στο γονέα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με σάρωση των πρωτοτύπων, μετά από αίτημα του γονέα στο email του σχολείου μας  mail@1dim-eid-koryd.att.sch.gr  αναφέροντας το όνομα γονέα και το όνομα του μαθητή.

Για την περίπτωση που επιθυμείτε ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς για το παιδί σας, αυτή θα γίνει τηλεφωνικά, μετά από συνεννόηση.

Όσοι γονείς έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του παιδιού τους στην κατασκήνωση της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ θα ενημερωθούν όταν βγει επίσημα η πρόσκληση, για να παραλάβουν από το σχολείο και να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

Με εκτίμηση, ο Δ/ντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση