Ενημέρωση για έναρξη μαθημάτων την 1 Ιουνίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 ξεκινούν πάλι τα μαθήματα στα σχολεία, μετά την αναστολή λειτουργίας λόγω του Κορωνοϊού και θα λήξουν την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.
 
Στο σχολείο μας, οι μαθητές θα έρχονται κανονικά με τα λεωφορεία το πρωί στις 8:10 και θα αποχωρούν στη 13:15 το μεσημέρι. Αναφορικά με τα τμήματα που τα παιδιά θα έρχονται εκ περιτροπής, θα ενημερωθείτε από τον εκπαιδευτικό του παιδιού σας για τις ημέρες που θα έρχεται για μάθημα. Οι γονείς παρακαλούμε να είστε σε συνεννόηση με τις συνοδούς των λεωφορείων για την ακριβή ημέρα που θα έρχεται το παιδί σας σχολείο και την ώρα που θα περνάει το λεωφορείο. Σχετικά με τα σχολικά γεύματα, οι υπεύθυνοι μας έχουν ενημερώσει ότι θα ξεκινήσουν πάλι, αλλά θα μας ενημερώσουν για το πότε.
 
Στη σχολική μας μονάδα έχουμε λάβει όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την ασφαλή λειτουργία και την προστασία των μαθητών, που θα έρχονται καθως επίσης και του προσωπικού.
 
Παρακαλούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής προκειμένου να διαφυλάξουμε όλοι την υγεία όλης της σχολικής μας κοινότητας και των οικογενειών σας. Επίσης, θα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα, ώστε να μην προσέρχονται στο σχολείο παιδιά που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου ή νοσούν ή συγκατοικούν με άτομο που ανήκει σε αυτές ή νοσεί.
 
Η ενημέρωση για την πρόοδο των παιδιών σας θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το σχολείο ή τον εκπαιδευτικό.
 
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα δείξουμε την απαιτούμενη ευθύνη και προσοχή, για να ολοκληρωθεί το διδακτικό έτος απρόσκοπτα και να παραμείνουμε όλοι υγιείς.

Ο δ/ντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση