Λόγω κακοκαιρίας στις 10 το πρωί θα ανοίξει το Ειδικό Σχολείο Κορυδαλλού τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 το 1ο Ειδικό Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Κορυδαλλού θα ανοίξουν στις 10:00 το πρωί, με απόφαση του Δημάρχου Κορυδαλλού, καθώς αναμένεται ισχυρή καταιγίδα με πολλή βροχή και θυελλώδεις ανέμους. Η απόφαση αφορά στα σχολεία και στους παιδικούς σταθμούς.

Η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής: Καθώς αναμένεται ισχυρή καταιγίδα με πολλή βροχή και θυελλώδεις ανέμους, από τις βραδινές μέχρι και τις πρωινές ώρες, που πιθανότατα θα πλήξουν και το δήμο μας, σας ενημερώσουμε πως:
1) Όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν στις 10:00.
2) Σήμερα, θα γίνει έκτακτη αποκομιδή απορριμμάτων στις 21:00 και γι’ αυτό παρακαλούμε να μη βγάλετε απορρίμματα μετά την αποκομιδή.
3) Παρακαλούμε να ελέγξετε τα λούκια και τις υδρορροές και να ασφαλίσετε ή να αποσύρετε αντικείμενα που μπορεί να αποκολληθούν από στέγες και μπαλκόνια.
4) Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και να αποφύγετε τη διέλευσή σας κάτω από πινακίδες, μαρκίζες και μπαλκόνια.
Ο Δήμος μας με συνεργεία του θα βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή και μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2104950014 για άμεση παρέμβαση.

Αφήστε μια απάντηση