Πρόσκληση στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε για τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Σας προσκαλούμε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, που θα γίνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, στις 10:30 το πρωί, στη μεγάλη αίθουσα του σχολείου μας. Την ημέρα αυτή οι μαθητές θα έρθουν κανονικά στις 8:15 το πρωί στο σχολείο με τα λεωφορεία, θα φέρουν τις τσάντες τους και θα σχολάσουν στις 13:15 το μεσημέρι. Η γιορτή μας είναι ανοιχτή στους γονείς και ο Σύλλογος Γονέων θα προσφέρει κέρασμα. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ.

  • Χριστουγεννιάτικα δώρα: την Τετάρτη 19/12/2018 ο Γυναικείος Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Μέριμνα» Κορυδαλλού θα προσφέρει και αυτή τη χρονιά στους μαθητές μας χριστουγεννιάτικα δώρα.
  • «Τζάμπολ Αγάπης»: Οι μαθητές του σχολείου μας με τους γονείς τους έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν στο χριστουγεννιάτικο «Τζάμπολ Αγάπης», που θα γίνει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, στις 10:30 με 11:30 το πρωί, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού (Ταχ, Διεύθυνση: Διογένους 61 & Σταματοπούλου). Η διοργάνωση γίνεται από το «Τζάμπολ Αγάπης» με τη συμμετοχή νεαρών αθλητών από ακαδημίες μπάσκετ του Κορυδαλλού. Όσοι γονείς επιθυμείτε να πάρει το παιδί σας μέρος στον αγώνα θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή και να πάτε στο στάδιο το αργότερο στις 10:15  το πρωί.
  • Χριστουγεννιάτικες διακοπές: Το σχολείο θα κλείσει για τις διακοπές των Χριστουγέννων την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και θα ανοίξει την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Αφήστε μια απάντηση