ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΕΣΤ COVID_ 19 για μαθητές/τριες του Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού

ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ                                                                     ΤΗΛ. 2105620131

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ COVID_19 ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020, στις 10 το πρωί στο ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Σταματοπούλου & Διογένους, ΤΚ 18122, Κορυδαλλός) θα έρθει  κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να γίνει τεστ ανίχνευσης COVID19 ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ  ΕΙΔΙΚΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. Το τεστ θα γίνει στα παιδιά με δείγμα από το στόμα (μοριακός έλεγχος). Το τεστ γίνεται δωρεάν. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΉ και θα πρέπει να φέρει ο γονέας/κηδεμόνας το παιδί του στο σχολείο, με δικό του μέσον για να είναι μαζί του στη διαδικασία του τεστ. Επίσης, για να γίνει το τεστ στο παιδί είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας τον αριθμό ΑΜΚΑ του.

Όσοι επιθυμείτε να έρθετε το Σάββατο 12/12/2020 στις 10 το πρωί στο σχολείο για να κάνει το παιδί σας, που είναι μαθητής/τρια του σχολείου μας, το τεστ  θα πρέπει να μας το δηλώσετε, μέχρι αυτή την Παρασκευή για να γίνει σωστός προγραμματισμός.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθώς και η τήρηση όλων των προβλεπομένων μέτρων για την μείωση της διάδοσης του COVID-19.

Σας ευχαριστούμε
Μένουμε ασφαλείς και προσέχουμε!!!

Αφήστε μια απάντηση