Πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, οι μαθητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού με τη συνοδεία των δασκάλων τους συμμετείχαν σε πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού «Θεόδωρος Πούτος».

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τη λογοθεραπεύρια του σχολείου κα Μίχα Μίνα και τη γυμνάστρια κα Γιώτα Γιάννα σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας στα πλαίσια του βιωματικού προγράμματος «Αθλητισμός για κοινωνική ένταξη».

Τα μυστικά των αθλημάτων γνώρισαν στα παιδιά οι Ολυμπιονίκες του Handball Δημήτρης Καφφάτος και Γρηγόρης Χατσατουριάν, η Ολυμπιονίκης του πόλο Εύη Μωραϊτίδου και η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Βιργινία Κραβαριώτη. Επίσης, τους μίλησαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την Ολυμπιακή Φλόγα, τους έδειξαν μια αληθινή Δάδα και μιμήθηκαν μια Λαμπαδηδρομία. Στη συνέχεια, τα παιδιά συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια με τη στήριξη του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου και των αθλητών. Στο τέλος, οι Ολυμπιονίκες τους χάρισαν αναμνηστικά δώρα.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κο Νίκο Χουρσαλά και τον πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού κο Γιάννη Παχό, που παραβρέθηκαν για λίγο στην εκδήλωση και έδωσαν συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τους αθλητές για τη δράση. Επίσης, ευχαριστούμε την προϊσταμένη του τμήματος Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Κορυδαλλού κα Στέλλα Κουκούτση για την παρουσία της και την παραχώρηση του χώρου.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από την γνωριμία τους με τους Ολυμπιονίκες, αθλήθηκαν, έπαιξαν, γέλασαν και διασκέδασαν κάθε στιγμή της δράσης!

Αφήστε μια απάντηση