ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ – ISA

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής μας, το σχολείο μας βραβεύτηκε από το Βρετανικό Συμβούλιο με το Διεθνές Σχολικό Βραβείο (International School Award – Full Accreditation) για τις καινοτόμες δράσεις μας με παγκόσμια θεματολογία.

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού διακρίθηκε για δεύτερη φορά με το Διεθνές Σχολικό Βραβείο του Βρετανικού Συμβουλίου (British Council International School Award–Full-Accreditation), ένα διεθνούς κύρους βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει τα σχολεία που έχουν διαπρέψει στο χώρο της παγκόσμιας εκπαίδευσης.

Η γενική συντονίστρια του προγράμματος κυρία Μουρελάτου Σταμούλα, Εργοθεραπεύτρια, με την συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου συνεργάστηκαν με το Ισπανικό σχολείο CEE Can Rigol με συντονιστή τον κύριο Rodrigo Amado Fafian για την εκπλήρωση των απαιτούμενων δραστηριοτήτων. Κατόπιν σχεδόν ενός έτους εργασιών, καταθέσαμε την τελική αποτίμηση του προγράμματος και στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 λάβαμε γνώση της βράβευσής μας, από το Βρετανικό Συμβούλιο.  Η διαπίστευση έχει τριετή διάρκεια και καλύπτει τα ακαδημαϊκά έτη 2018-2019 , 2019-2020 και 2020-2021.

Η απονομή του βραβείου στους μαθητές μας έγινε από τη Διευθύντρια του Βρετανικού Συμβουλίου κα Αναστασία Ανδρούτσου και τη Συντονίστρια του προγράμματος International School Award κα Βικτώρια Κυριάκη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της απονομής εδώ.

Ευχαριστούμε θερμά!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση