ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ & ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

 

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες σας υπενθυμίζουμε ότι:

  • Η γιορτή λήξης μαθημάτων του σχολείου μας θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στις 6:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» (στο πάρκο δίπλα στο σχολείο μας).
  • Το πρωί της ίδιας ημέρας, Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018,το σχολείο δε θα λειτουργήσει. Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα φέρουν τους μαθητές στο σχολείο στις 6:00 το απόγευμα από τα σπίτια τους και μετά το τέλος της γιορτής, περίπου στις 8:00 το βράδυ, θα γίνει η επιστροφή. Για τα παιδιά που θα έρθουν με τα σχολικά λεωφορεία το απόγευμα στο σχολείο για τη γιορτή, παρακαλούμε να συνεννοηθείτε με τις συνοδούς για την ώρα άφιξης και αναχώρησης. Όσοι γονείς φέρετε οι ίδιοι τα παιδιά σας θα πρέπει στις 6:00 το απόγευμα να είσαστε στο σχολείο.
  • Στη γιορτή οι μαθητές/τριες θα έρθουν ντυμένοι με τα ρούχα που έχετε ετοιμάσει σύμφωνα με το σχετικό σημείωμα που σας στείλαμε.
  • Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 τα παιδιά θα έρθουν κανονικά το πρωί στο σχολείο με τα λεωφορεία για μάθημα και θα σχολάσουν στις 13:15, ενώ την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 δεν θα γίνουν μαθήματα στο σχολείο.
  • Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 από τις 8:30 έως τις 10:00 το πρωί θα παραλάβετε από το σχολείο τους τίτλους προόδου και σπουδών των παιδιών σας

Ο Σύλλογος Γονέων σας ενημερώνει ότι:

  • Μετά τη θεατρική παράσταση στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος», την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, ο Σύλλογος Γονέων θα προσφέρει κέρασμα στο προαύλιο του σχολείου στους μαθητές  και στους γονείς και σας προσκαλεί.
  • Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 το πρωί θα γίνει μπαζάρ καλοκαιρινό, από το Σύλλογο Γονέων στο προαύλιο του σχολείου και σας περιμένουμε!
  • DVD από τη γιορτή: όσοι το έχετε παραγγείλει, μπορείτε να το παραλάβετε την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, το πρωί από το σχολείο. (Όσοι θέλετε το DVD και δεν το έχετε ζητήσει μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Πρόεδρο του Συλλόγου).

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους και καλό καλοκαίρι!

Αφήστε μια απάντηση