Ανακοίνωση λειτουργίας σχολείου

1Ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ                    23/9/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς, καλή σχολική χρονιά, με υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά σας.

  • Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο μας στελεχώθηκε με εκπαιδευτικούς και λειτουργεί κανονικά με 7 τμήματα μαθητών. Το ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει όταν τοποθετηθούν εκπ/κοί σε αυτό.
  • Επίσης σας υπενθυμίζουμε το ωράριο λειτουργίας που είναι:                                                                                                                                                                                                                                                                                                       από από τις 08:10 το πρωί έως τις 12:40 το μεσημέρι.
  • Για το σχολείο μας λειτουργεί ιστοσελίδα στην παρακάτω ηλεκτρονική  διεύθυνση https://blogs.sch.gr/dimeidkor /  για ενημέρωσή σας σε θέματα λειτουργίας, ανακοινώσεις, προγράμματα, δραστηριότητες και άλλα.
  • Προληπτικά παρακαλούμε να ελέγχετε τα παιδιά για ψείρες έτσι ώστε αν υπάρχει πρόβλημα να το αντιμετωπίζετε έγκαιρα.
  • Για το κάθε παιδί οι γονείς να στείλετε στο σχολείο μια αλλαξιά ρούχα (εσώρουχα, κάλτσες, παντελόνι, μπλουζάκι) Τα ρούχα για κάθε παιδί παρακαλούμε να είναι σε μία σακούλα ή τσαντάκι και να γράφει το όνομα του παιδιού. Τα ρούχα θα φυλάσσονται στο σχολείο για την περίπτωση που τα χρειαστεί το παιδί σας και επιστρέφονται στο τέλος της χρονιάς.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία, ο Δ/ντής του σχολείου Ηρακλής           Παληάς

Αφήστε μια απάντηση