SKYPE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΕΛΛΑΔΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ

Η επικοινωνία με την Πολωνία μέσω Skype προχωράει προοδευτικά από τον Σεπτέμβριο. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να μοιραστούν πληροφορίες για τον εαυτό τους, τις συνήθειές τους, τι τους αρέσει και τι όχι, για τα αγαπημένα τους πράγματα. Μοιράζονται τέχνη και συναισθήματα μέσα από παιχνίδια και κατασκευές. Όλοι οι μαθητές, Πολωνοί και Έλληνες, είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν κάθε φορά για την επόμενη σύνδεση και συνομιλία με το εταιρικό σχολείο! Η επικοινωνία με την Πολωνία θα συνεχιστεί μέχρι τον Φεβρουάριο. Μέχρι τότε σίγουρα θα μοιραστούμε πολλά περισσότερα και θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε προσωπικές φιλικές σχέσεις και ισχυρούς δεσμούς.

ΕΛΛΑΔΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η επικοινωνία μέσω skype ανάμεσα στους μαθητές της Γερμανίας και της Ελλάδας έχει αρχίσει και θα διαρκέσει από τον Σεπτέμβριο 2017 έως τον Φεβρουάριο 2018, που θα είναι και το τέλος του προγράμματός μας.

Μια νέα ομάδα μαθητών από την Ελλάδα επικοινωνεί με τους μαθητές από τη Γερμανία. Άρχισαν να γνωρίζονται, να μαθαίνουν τα ονόματά τους, τις συνήθειες και να ενδιαφέροντά τους καθώς επίσης και να μοιράζονται εμπειρίες, ιδέες και σκέψεις. Νέες φιλίες έχουν αρχίσει να δημιουργούνται!

Αφήστε μια απάντηση