Success story το πρόγραμμα Artemotion Xpress in Europe!

Αγαπητοί φίλοι του προγράμματός μας,

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα μας «Artemotion Xpress in Europe» 2015-1-EL01-KA219-013904_1, επιλέχθηκε ως μια ιστορία επιτυχίας (success story) από ομάδα ειδικών της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Νεότητας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Directorate-General for Education, Youth, Sport and Culture of the European Commission).

Σύμφωνα με τον Luca Perego, Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Μονάδας: «ιστορίες επιτυχίας θεωρούνται τα ολοκληρωμένα έργα που έχουν διακριθεί για τον αντίκτυπό τους, τη συμβολή τους στη χάραξη εκπαιδευτικών αρχών, τα καινοτόμα αποτελέσματα ή / και τη δημιουργική προσέγγιση και μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους άλλους. Η επιλογή του προγράμματος ως ιστορία επιτυχίας έγινε βάσει αυστηρών κριτηρίων όσον αφορά στην ποιότητα, τη συνάφεια και τα αποτελέσματά του. Ως συνέπεια αυτής της επιλογής, θα δοθούν στο έργο προβολή και αναγνώριση, για παράδειγμα στους δικτυακούς μας τόπους, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και σε συνέδρια ή άλλες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις».

Θα ήθελα να συγχαρώ τους συνεργάτες μου, τους συναδέλφους και τους μαθητές για την εμπνευσμένη ομαδική εργασία και να ευχηθώ περισσότερα καινοτόμα έργα στο μέλλον!

Με εκτίμηση,

Μουρελάτου Σταμούλα, Γενική Συντονίστρια του προγράμματος.

erasmus+ project card