Τα θρυλικά Μπαλέτα Μπολσόι θα προβάλλουν στο YouTube παραστάσεις από τη «χρυσή» συλλογή τους

“Για πρώτη φορά στην ιστορία, τα Μπαλσόι θα μεταδώσουν στο Ίντερνετ μια σειρά παραστάσεων που είχαν μαγνητοσκοπήσει στο παρελθόν, οι οποίες ανήκουν στη χρυσή συλλογή τους”, αναφέρει η διάσημη Ακαδημία Μπαλέτου Μπαλσόι σε ανακοίνωσή της. Από την Παρασκευή και έως τις 10 Απριλίου, 6 παραστάσεις θα παρουσιαστούν στους θεατές στο επίσημο κανάλι των Μπαλσόι στο YouTube “χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς”, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Κάθε παράσταση θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στο YouTube για ένα 24ωρο μετά την προβολή της.
“Το θέατρο προσέφερε πάντα μοναδικά συναισθήματα στους ανθρώπους”, σημείωσε ο διευθυντής των Μπαλσόι Βλαντίμιρ Ουρίν. “Βεβαίως δεν θέλουμε να χάσουμε την επαφή μας με το κοινό”, πρόσθεσε, εκφράζοντας την ελπίδα η πρωτοβουλία αυτή των Μπαλσόι “να ανυψώσει το ηθικό και να φέρει τουλάχιστον πνευματική υγεία σε αυτούς που αγαπούν την τέχνη των Μπαλσόι”.
Ημερομηνίες Παραστάσεων:
07.04 – Μπορίς Γκοντουνόφ (2019)
10.04 – Ο Καρυοθραύστης (2011)
Όλες οι παραστάσεις θα είναι διαθέσιμες για 24 ώρες στο επίσημο κανάλι των Μπολσόι στο YouTube: www.youtube.com/bolshoi.
Όλες οι μεταδόσεις ξεκινούν στις 6 μ.μ. ώρα Ελλάδος (7 μ.μ. ώρα Μόσχας).
 που είχαν μαγνητοσκοπήσει στο παρελθόν, οι οποίες ανήκουν στη χρυσή συλλογή τους”, αναφέρει η διάσημη Ακαδημία Μπαλέτου Μπαλσόι σε ανακοίνωσή της.
Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ VIDEO. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση