Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου , έγινε κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές του σχολείου μας στο μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Δημάδη . Τους μαθητές συνόδεψαν η φυσικοθεραπεύτρια Στέλλα Ιωσηφίδου και οι εκπαιδευτικοί Φανή Κουτλουμπάση & Πέρσα Διονυσίου.
Μήνας: Οκτώβριος 2024
«Η αγάπη στους λαούς είναι ΕΙΡΗΝΗ , δίχως τους εξοπλισμούς είναι ΕΙΡΗΝΗ». Οι επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου 1940 τιμούν τα ιστορικά γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ρίχνουν το βλέμμα στη συνύπαρξη και στη διατήρηση της ειρήνης. Την προετοιμασία της γιορτής συντόνισαν η εκπαιδευτικός Φανή Κουτλουμπάση και η φυσικοθεραπεύτρια του σχολείου μας Στέλλα Ιωσηφίδου.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων που τιμάται στις 4 Οκτωβρίου , η κοινωνική λειτουργός του σχολείου Ξένια Τσώνη μίλησε στους μαθητές για τα δικαιώματα των ζώων και τη σημασία που έχει να τους δίνουμε την αγάπη και τη φροντίδα μας . Στη συνέχεια, με τη βοήθεια όλων των εκπαιδευτικών , κατασκευάσαμε φιγούρες ζώων τύπου «finger dolls» και παίξαμε μαζί τους προσπαθώντας να μιμηθούμε τις φωνές των ζώων , τραγουδήσαμε και μάθαμε το όνομα του κάθε ζώου στη νοηματική γλώσσα με τη βοήθεια της δασκάλας ΕΝΓ Πέρσας Διονυσίου .

























































