Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου στους σχολικούς αθλητικούς αγώνες ΑΜΕΑ στην Κατερίνη

κατερινη

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου συμμετείχε την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 στους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Αγοριών-Κοριτσιών Ειδικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας που διεξήχθησαν στην Κατερίνη.

Οι μαθητές-αθλητές διαγωνίστηκαν στη ρίψη μπαλάκι(200γρ.) και στο δρόμο (50μ.). Οι επιδόσεις τους ήταν εξαιρετικές λόγω της σωστής προετοιμασίας τους όλη τη σχολική χρονιά με τα καινοτόμα προγράμματα για την ειδική φυσική αγωγή, που εφαρμόζει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Στ. Μπέτας.

Τον τελευταίο μήνα οι μαθητές-αθλητές προπονήθηκαν εντατικότερα στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου.

Οι μαθητές-αθλητές συνοδεύονταν από το διευθυντή του σχολείου κ. Σωτήρη Μπρουτζά και τις εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής κυρίες. Ε. Στρουσοπούλου, Α. Φυντάνη, Κ. Παγώνη, Σ. Σπύρου, τη λογοθεραπεύτρια κ. Ευδ. Δασκαλάκη και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό κ. Αικ. Μελίδου.

Ο Διευθυντής του σχολείου Σωτήρης Μπρουτζάς ευχαρίστησε θερμά τους οδηγούς των ταξί κυρίους Γ. Παπαθανασίου, Γ. Μπήντο, Γ. Παπαστερίου και Χρ. Βουλγαράκη, για τη δωρεάν μεταφορά στην Κατερίνη της ομάδας στους Σχολικούς Αγώνες, μια πράξη που τους τιμάει ιδιαίτερα και τόνισε ότι η συμμετοχή του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου για άλλη μια φορά σε δραστηριότητες που καλλιεργούν το ομαδικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα, έρχεται να προστεθεί στην πολύχρονη προσπάθειά μας, για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να πορευτούμε με συνέπεια στη διαδρομή που έχουμε χαράξει με όραμα την ισότιμη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Αφήστε μια απάντηση

Μάιος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031