ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Σεπ 20221

8

Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας,

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μας  και κυρίως στις μαθήτριες και τους μαθητές μας καλή, δημιουργική κι ανέφελη σχολική χρονιά, με υγεία, πρόοδο και δίψα για εξέλιξη. Η Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό του σχολείου μας ετοιμαζόμαστε με θετική, συνεργατική διάθεση αλλά και αίσθημα ευθύνης, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τα παιδιά μας στις 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δημοτικό Σχολείο Ευξεινούπολης έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του διευρυμένου ολοήμερου και θα λειτουργεί ως τις 5:30 μμ. Με το νέο, διευρυμένο χρονικά και αναβαθμισμένο ποιοτικά, ολοήμερο, ενισχύονται οι δωρεάν παροχές εκπαίδευσης, εξασφαλίζεται περισσότερος ελεύθερος, δημιουργικός χρόνος για τα παιδιά στο σπίτι εφόσον η μελέτη θα ολοκληρώνεται στο σχολείο και επιτυγχάνεται προσέγγιση του σχολικού με το εργασιακό ωράριο των γονέων. Από σήμερα, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 ως και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, καλείστε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση του σχολείου ώστε να εγγράψετε τα παιδιά σας, εφόσον το επιθυμείτε, στα τμήματα διευρυμένου ολοήμερου, προκειμένου αυτά να σχηματιστούν εγκαίρως και να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους άμεσα, με την έναρξη του σχολείου. Επισημαίνεται ότι οι μαθητές/τριες γίνονται δεκτοί/ές χωρίς κανένα κριτήριο εγγραφής.

Πιο συγκεκριμένα, οι στόχοι του αναβαθμισμένου προγράμματος του ολοήμερου είναι οι ακόλουθοι:

3

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του ολοήμερου σχολείου διαμορφώνεται ως εξής:

4

Οι Σχολικοί Μαθητικοί Όμιλοι δύνανται να προσφέρουν μια πληθώρα δημιουργικών δραστηριοτήτων.

5

Οι ώρες αποχώρησης των μαθητών και η προϋπόθεση για την έναρξη λειτουργίας του Διευρυμένου Ολοήμερου Σχολείου είναι:

6

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας, αλλά και για τη συνεργασία και βρίσκομαι πάντα στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Με εκτίμηση,

η Διευθύντρια του Δημ. Σχ. Ευξεινούπολης,

Παρασκευή Χαμηλού

από κάτω από: Τα Νέα του Σχολείου - School News| με ετικέτα , ,  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ημερολόγιο – Calendar

Σεπτέμβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοτικό Σχολείο Ευξεινούπολης

Παίζουμε σκάκι; Let’s play chess!

Αρχείο – Archives



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων