ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Μαρ 202217

DSC02651

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Ευξεινούπολης με ευαισθησία και αλληλεγγύη στέκεται στο πλευρό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αχιλλείου και καλεί τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες μιας οικογένειας από την Ουκρανία που φιλοξενείται στην περιοχή μας.

Το κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αχιλλείου αναφέρει συγκεκριμένα:

“Οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου σήμερα υποδέχτηκαν τις καινούργιες συμμαθήτριες τους. Είναι δύο γλυκύτατα κοριτσάκια από την Ουκρανία. Δυστυχώς η κατάσταση στη χώρα τους, τους υποχρέωσε να αλλάξουν χώρα και να βρεθούν στο δικό μας τόπο. Θα θέλαμε η γνωριμία αυτή να γινόταν υπό άλλες συνθήκες βέβαια.
Η οικογένεια φιλοξενείται από οικογένεια του Αχιλλείου και όπως καταλαβαίνετε ο τρόπος φυγής τους από τη χώρα τους δεν ήταν ο κατάλληλος για να πάρουν όλα όσα χρειάζονται μαζί τους.
Σαν σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε συνεννόηση με την οικογένεια που τους φιλοξενεί και την διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου, αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε για να καλύψουμε τις ανάγκες αυτές των παιδιών.
Τα είδη που χρειάζονται είναι κυρίως είδη ένδυσης. Όσοι από εσάς μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλώ να απευθυνθείτε στα παρακάτω μέλη του συλλόγου.
Χαρά Τραχανά
6972223350
Χριστίνα Μπουμπουκη
6981718293
Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν μέχρι και την Πέμπτη 24 Μαρτίου. Το ποσό που θα μαζευτεί θα παραδοθεί στην οικογένεια των κοριτσιών και με την βοήθεια του Συλλόγου θα αγοραστούν όλα αυτά που χρειάζονται. Ας στηρίξουμε όλοι αυτή τη προσπάθεια και ας δείξουμε τη συμπαράσταση μας σε αυτούς τους πονεμένους συνανθρώπους μας, με την ευχή να τελειώσει σύντομα ο πόλεμος.
Ευχαριστούμε.”
Σαν Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Ευξεινούπολης καλούμε τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας να συνδράμουν οικονομικά στην προσπάθεια αυτή, συνεισφέροντας ο καθένας με το ποσό της επιλογής του. Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό κάθε τάξης μέχρι την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και τη συνεργασία σας.
από κάτω από: Τα Νέα του Σχολείου - School News| με ετικέτα ,  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ημερολόγιο – Calendar

Μάρτιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοτικό Σχολείο Ευξεινούπολης

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Παίζουμε σκάκι; Let’s play chess!

Αρχείο – Archives



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων